Roadtrip till Skara Sommarland❤

I flera års tid så har vi planerat att åka till skara sommarland då ingen av oss varit där tidigare, men det har alltid kommit något i vägen. Men igår så kom vi äntligen iväg❤ Det var jag Micke och vår gemensamma vän Nicke. Vi hämtade upp honom i Jakobsberg straxt efter 06.00 på morgonen. Vi var lite lätt och lagom trötta men jäkligt taggade. Bilresan var väldigt smidig, vi skrattade oss igenom den kan jag säga . Vi tre har det alltid lika kul tillsammans. Det vart två stopp på vägen ner, ett för frukost och ett för rök och kisspaus. Bilresan tog oss 4 timmar och vi var framme exakt klockan 10 då parken öppnade.

Det tog inte lång tid innan jag tappade hakan . Jag vart extremt förvånad över hur vacker miljön var. Så mycket fin natur runtomkring och vatten med fiskar som i stort sett var tama. Jag satte mig ner och skulle filma dem, då kom de upp med huvudet till vattenytan för att få mat. Jag hade ingenting att ge dem mer än några fina ord som de garanterat inte förstod😂

Vattenparken med alla rutchkanor var betydligt mindre än vad vi föreställt oss , men det var bra på ett sätt för då hann vi med en del vi ville göra. Om ni har varit där tidigare så vet ni att de har en gigantisk rutchkana som heter Cobran? Man får sitta på en stor kudde och så får man åka både bak och framlänges för det snurrar rätt bra. Första åket så trodde vi alla tre seriöst att vi skulle dö. Fy fan . Kändes som att vi skulle ramla ut kudden och flyga ur själva rutschkanan. Hur hårt vi än höll i oss. Men det var skräckblandad förtjusning. Andra åket var nog lite läskigare än första, anledningen till det var för att de plaserade oss fel i kudden. Tyngst skulle sitta på ett speciellt vis, jag är tyngst av oss men jag satte mig fel men de sa att det gör ingenting nu sitter du där. Det åket var jävligt mkt snurr och obehagligt, och JÄVLIGT KUL!

När vi var i vågpoolen så skrattade jag konstant, jag vart som ett barn igen. Vi simmade runt och flöt i vågorna, ja vi hade vattenkrig också. Gjorde till och med lite kullerbyttor under vattnet😂 Försökte stå på händer också men det gick inte särskilt bra😂

När vi stod i kön till att äta taco buffé så bevittnade vi dessvärre något riktigt obehagligt. En grabb på kanske 12 år svimmade av värmeslag. Stackarn stod precis framför oss. Det var hemskt att se, men han fick hjälp riktigt fort. Värmen tar mer än vad man tror. Vatten, salt och solotion är de bästa alternativet för att undvika värmeslag. Man måste vara rädd om sig.

Tivolit var tyvärr ingenting för oss, kan ha varit så för vi var så möra i kroppen efter allt badande. Vi hade jäkligt ont i fötterna. Vi gick ju runt i parken utan skor på asfalt som garanterat va 60 grader varmt. Menar det var 38 grader varmt i solen. Men där var vi bara dumma som inte hämtade våra skor.

Det finns verkligen ingenting negativt att säga om skara sommarland. Vi hade riktigt kul och alla adrenalin kickar man fick av rutchkanorna kan jag leva länge på.

Vi kom hem vid 21 igår kväll och somnade ganska kvickt. Denna resa gör jag mer än gärna om, helst i år igen men jag får nog glatt vänta tills nästa år.

Har ni besökt skara sommarland? Vad har ni gillat bäst?

6 reaktioner till “Roadtrip till Skara Sommarland❤”

  1. har ej besökt Sommar skaraland faktiskt! Stackarn som svimmade för all del usch, inte roligt att bevittna något sådant! Det verkar ni som hade en rolig stund iallafall, vad kul! 😀

Kommentera