Jag tog inte åt mig!

Mitt humör vände tidigare idag så nu är jag faktiskt lite glad😍 Vi åkte iväg för att äta på wooken och så handlade vi lite. Inte världens roligaste aktivitet men att få komma hemifrån gör väldigt mycket för mig.

Jag har suttit och klurat på gårdagens inlägg om samarbeten, eller inte om inlägget men på kommentarerna samt de mail jag fått. Mest mailen, de var inte särskilt trevliga men jag ska vara ärlig och säga att jag inte tog åt mig. Menar alla har olika syn på saker och ting. Vilket bör respekteras, sen som några av er skrev så är det en sak att föra diskussion/argumentation. Men att nedvärdera någon är och kommer aldrig vara okej. Sen får man räkna med att lägger man ut ett sådant inlägg som jag gjorde igår kommer det reaktioner vilket jag var beredd på.

Måste även säga att jag ofta låter arg i text, så om ni upplevde det så i kommentars fältet så ber jag om ursäkt. För arg var det sista jag var❤

10 reaktioner till “Jag tog inte åt mig!”

Kommentera