Känslostormar

Jag hade verkligen ingen bra dag igår. Jag var nedstämd och kände mig instängd. Var så sugen på att hitta på något men ingen i hushållet orkade, och att bara sitta inne på sina 25 kvadrat gjorde mig irriterad och väldigt utåtagerande. Smällde Hej vilt i dörrar och kastade grejer om mig. Jag agerade otroligt barnsligt i ärlighetens namn, tyvärr är detta utåtagerande någonting som ligger i min diagnos. Kämpar dagligen med att hantera det, ibland funkar det och i bland inte. Det var för sent för att jag skulle kunna bege mig iväg själv och hitta på ngt. Att knata 4km i 33 graders värme till bussen va ingen ide. Hur som helst gårdagen var en mindre bra dag.

Humöret idag är ungefär samma. Vaknade alldeles för sent, vill hitta på någonting men det verkar som att min sambo hellre är hemma idag med.

Det är verkligen inte det lättaste att bo så o centralt som vi gör, inte heller att det är så pass litet. Men det positiva är att vi har tak över huvudet och mat på bordet varje dag. Så jag har massoe att vara tacksam över, trots att jag inte alltid får som jag vill❤

11 reaktioner till “Känslostormar”

  1. Förstår din frusteration , hade blivit galen på så lite yta och inte bo så centralt. Visst är der bra att ni har tak över huvudet och mat på bordet. Det ska man vara tacksam för. Men samtidigt så finns dwt nog något hos oss alla som gör att vi vill utvecklas. Svårt att göra om man är fast eller beroende av någon annan..

  2. Tyvärr är det ju så att vi får dras med de dåliga dagarna ibland också. Man kan inte vara på topp hela tiden. Hoppas att du får det mycket bättre imorgon 🙂

Kommentera