Jag står inte ut längre.

De senaste dagarna så har det känts som att min ångest ätit upp mig inne från och ut. Jag vet att värmen tar på många och jag är en av dem. Jag tror det beror på att vi varken kan duscha eller tvätta kläder som vi vill. Att ständigt gå runt och vara svettig känns inte särskilt bra. Vi delar brunn med grannen och i vissa perioder är vi utan vatten av den anledningen att brunnen har sinat. Med andra ord så behöver det regna i ett par dagar så vi kan få börja tvätta kläder. Det är inte så bra tryck just nu. Vi kan duscha men det går flera dagar i mellan. Jag får seriöst panik på det här då tvättkorgen rinner över, om det inte blir någon förändring snart så behöver vi köpa nya kläder och sängkläder . För vi har i stort sett ingenting rent. Det är inte lätt att bo på landet , men det är fint.

Men vi är 5 personer som behöver duscha,tvätta och diska så det är lite svårt med vem som kan göra vad när osv. Vi bor ju på mina svärföräldrars tomt och vi har endast toalett inne hos oss, ingen dusch ännu. Men det har vi planerat att fixa i sisådär 3 år nu. Vi är inte särkilt snabba inte.

Men kan vi inte alla hålla tummarna för regn nu?

10 reaktioner till “Jag står inte ut längre.”

  1. Ja regn bort inte så dumt. Känns som att det varit soligt så mycket nu så man uppskatta det inte längre. Tänker att det behöver komma lite regn så vi kan börja uppskatta solen lite igen☺️

  2. Usch, det där låter inte alls kul. Vi känner att det är risk för att vattnet sinar i stugan så att vi inte kan vara där, men vi kan ju alltid åka hem om det skulle vara så. Jag håller alla tummar för tillräckligt med regn nu för att ni ska kunna leva drägligt 🙂

Kommentera