Välkommen Augusti❤

Ja jag är lite sent ute som vanligt. Denna skulle skrivits igår då det var sista juli. Men jag hade lite annar för mig så det glömdes bort. Men nu välkomnar vi Augusti med öppna armar❤

Månadens färg:

Oj nu måste jag tänka efter var jag har haft för färger på mig? Vitt,svart och blått har nog varit det jag burit mest!

Månadens favorithändelse:

Juli bjöd på många roliga hämdelser faktiskt. Vi kan börja med Mickes födelsedag. Den dagen började med att min syster kom på oväntat besök och det gjorde mig så himla glad. På kvällen grillade vi oxfile och firade Mickes 32 års dag. Vi satt ute i trädgården till sent på natten ich pratade om allt möjligt.

Sen har vi ju våran underbara roadtrip till skara sommarland. Det var verkligen välbehövligt och riktigt roligt. Vi fick känna oss som barn igen, vi skrattade oss igenom den dagen. Ja förutom när vi gick utan skor på asfalten. Ibland tänker man inte längre än näsan räcker.

Jag var även hemma hos Anna 2 gånger under juli månad. Vi kollade Vm och åt god mat , det slank även ner lite bubbel. Så kul att träffa någon som man pratat med över nätet en längre tid. Vi hade riktigt kul tillsammans.

Månadens låt:

Jag har lyssnat på väldigt mycket musik i vanlig ordning. Men jag måste nog säga att The cruel intentions senaste singel ”Jawbraker”har gått varmast.

Månadens klädesplagg:
Klänningar i alla dess slag, korta som långa❤

Månadens middag:

Måste ha varit Mickes födelsedags middag. Oxfilé är ju så gott.

Månadens bästa inköp:

Jag har köpt lite kläder faktiskt. Denna klänning vart helt klart en favorit

Månadens bästa beslut:

Att jag ska vara mer spontan. Jag kan inte ha kontroll över allting. Jag älskar att planera, men lever med en karl som hatar planering. Han är väldigt spontan och när jag beslutade mig för att släppa kontrollen så vart allt så mkt roligare.

Månadens upptäckt:

Att KFC inte är så himla speciellt

Månadens bottennapp:

Det var nog att jag behövde tacka nej till en blogg middag jag verkligen ville gå på. Men ekonomin ställer till det rätt ordentligt just nu!

Månadens projekt:

Att inte svettas ihjäl?

Månadens längtan:

REGN! Jag tror nästan hela sverige längtar efter regn just nu!

Hade ni det bra under juli månad?

17 reaktioner till “Välkommen Augusti❤”

  1. Älskar sådana här listor. Jag kommer att vara ännu senare på det och köra min imorgon, för jag var inte alls med på att vi gick över i augusti nu 🙈

Kommentera