Nu slipper hon lida❤

Jag låg och sov och vaknade av att det bankades frenetiskt på vår ytterdörr. Först förstod jag ingenting och trodde jag drömde. När 5e knackningen kom så förstod jag att något måste vara fel, för mina svärföräldrar skulle ALDRIG knacka på en tidig morgon om allt var okej. Jag kliver snabbt upp sveper täcket om mig och går och öppnar. Jag möts av en ledsen Helen som berättar att nu har de fått en tid till veterinären för Nellie. Det tar en stund för mig att förstå vad hon menar. Varför väcka mig för en sådan sak? ”Jag har tid vid 11 och jag kan inte åka förens du och micke fått ta ett lugnt farväl här hemma” Där trillade polletten ner. Nellie hade varit dålig en längre tid och dagen innan hade vi diskuterat att det var dags att ringa veterinären. Jag väckte Micke i ren och skär panik, klädde på mig snabbt som tusan och gick ut på tomten. Micke kom ut efter någon minut, han klappade på henne och viskade något fint jag inte hörde. Men jag vet att det var fint för han älskade den här vovven. Jag klappade på henne, pussade på henne, fällde lite tårar samtidigt som jag märkte att hon inte ville vara nära . Hon ville vara vara i fred. Hon hade svårt med andningen och var riktigt trött. Under sommaren hade hon fått stora fett knölar som spruckit och blivit till stora sår. Hon hade ont och hur mycket vi än sett efter det så blev det inte bättre. Det var helt enkelt dags för våran älskade hund att få somna in.

Nu slipper hon lida och hon är på en bättre plats tillsammans med våran ubderbara vanna som lämnade oss förra året. Nu leker de tillsammans utan smärtor är lyckliga och fyllda av energi. Bästa vännerna är återförenade.❤

15 reaktioner till “Nu slipper hon lida❤”

  1. Åh, vad ont i hjärtat jag får. Men som du skriver – hon är på en bättre plats nu och beslutet ni tog är det absolut bästa ni kunde ta. Dock alltid lika hjärtskärande att behöva skiljas från en vän på det sättet 🙁

  2. Alltid jobbigt att ta ett farväl, och att behöva ta det beslutet. Men vi alla gör ju det för att de ska slippa lida. Ibland känns det som om vi är mer humana mot våra djur än med våra medmänniskor.

  3. Usch, så jobbigt! Jag fasar inför de dagar som mina hundar inte kommer att finnas med längre. Känner hur det bränner bakom ögonlocken av bara tanken. Ta hand om dig <3

  4. Åh, det är alltid jobbigt att ta farväl <3 Samtidigt skönt att du fick möjligheten till det, för det är jätteledsamt att inte få säga hejdå till sin vän.

Kommentera