Att ha en bra relation med sin svärmor!

Jag vet att det har varit lite dystert här inne de senaste dagarna, men mitt mående har inte varit på topp. Sen anser jag att jag inte är särskilt bra på att skriva vardags inlägg, för helt ärligt händer det inte mycket just nu.

I helgen så har vi bara slappat. Jag drack lite cider med Mickes mamma och snackade skit, vi blev bjudna på mat också. Spagetti och köttfärssås slår aldrig fel. Det är riktigt kul att jag har en sån tight relation med min svärmor.  Visst vi bor på deras tomt, men innan vi flyttade ut hit så pratade hon och jag i telefon i stort sett varje dag, åkte och fikade osv. Det har inte hänt med mina tidigare svärmödrar , det va knappt så det gick att umgås. Men det var då det och inte i nutid. Har ni bra kontakt med era svärföräldrar? Umgås ni mycket?

Idag har det inte hänt mycket, vi har kollat serie och käkat lite rester. Lugn dag med andra ord. Men min plan för morgondagen är att städa oxh vika all tvätt . Vi har äntligen fått vatten så jag har kunnat tvätta❤

Vad hittar ni på idag? Har ni haft en bra helg?

9 reaktioner till “Att ha en bra relation med sin svärmor!”

  1. Underbart att ha en sådan bra relation med sin svärmor! Jag har en bra relation till min också och är SÅ tacksam för det. Man har ju hört skräckhistorier om dåliga relationer till svärmödrar..

  2. Så härligt med en bra relation. Jag har ingen svärmor i nuläget, men tidigare hade jag en god relation till min dåvarandes familj. Tycker att det är så viktigt eftersom man blir en del av deras familj om man har en långvarig relation.

Kommentera