I Ärlighetens Namn # -1 Vem Är Jag

Nu äntligen så har mitt och Maricas samarbete dragit igång, och det var väll på tiden? Vi svarar på frågor kring oss själva och får göra en rejäl djupdykning i våra innersta tankar. Här nedan får ni läsa om vem Marica är. Vill du veta vem jag är så kan ni läsa det inne hos frökenrödlök.

Hur beskriver man bäst sig själv i ett inlägg när hela bloggen handlar om mig?
Jag skall ge det ett försök, mycket vet ni ju redan om ni är trogna läsare men jag kör ändå – något nytt kanske ni får reda på eller så har jag nya läsare som ingenting vet.

Kan ju börja med att säga att jag heter Marica, är 33 år från Halland.
Är för tillfället arbetslös då det inte fanns någonting för mig att göra när jag kom tillbaka till jobbet efter min sjukskrivning, hoppas på att få studera till höst så håller tummarna hårt att mina reservplatser ger mig tur.
Jag bor tillsammans med Kjell, min allra bästa vän och mannen i mitt liv, en 36årig fastighetsvärd som gillar att vara i skogen och jobba på sin fritid samt 1.5åriga mysiga katten Einar.
Vi bor i en lägenhet som Kjells företag äger, en trerummare med altan och stor trädgård i ett litet samhälle i Hylte kommun och trivs väldigt bra här.
Vi har vart tillsammans i ca 2.5 år och dessa åren har gått riktigt fort får jag säga.

Tänkte skriva ”på min fritid” men frågan är om jag verkligen har någon fritid när jag inte har något jobb att ha fritid från men i alla fall – jag gillar att kolla på film, gillar att läsa böcker, att pyssla, umgås med familjen och bara vara: lat och mig själv!
Jag tycker om att hjälpa andra och försöker så gott jag kan, speciellt de som har det värre ställt än mig. Ingen kan göra allt men alla kan göra något heter det ju så fint så det lilla jag gör är tillräckligt nog tycker jag. På bloggen har jag ett projekt som heter Fuck Cancer – för unga vuxna där jag hjälper Ung Cancer att sprida deras ord och deras organisation. Jag har en insamling där alla pengarna går direkt till organisationen exempelvis. Dessutom har jag kört igång något jag kallar #jaggårförungcancer på min instagram för att förena nytta med nöje eller hur man skall säga. Varje fredag lägger jag upp en bild som alla får gilla – på söndagen räknar jag hur många likes som inkommit (lägger ihop från båda mina konton) och ser hur långt jag skall promenera kommande vecka samt skänka till www.ungcancer.se För varje 20e likes går jag 1 km och skänker 10 kr.
Dessutom är jag volontär på www.shedo.se – är jourmailare och det känns jättefint att vara en i det gänget.

Jag föredrar färgen lila framför alla andra, jag dricker gärna mjölk och islatte, försöker att inte trycka i mig för mycket socker men är svårt då jag är sockerberoende deluxe och går hos dietist för att försöka lära mig att leva med mindre av denna goda råvara.
Jag är en rätt känslig person på både gott och ont, rätt envis och lite för lat även om jag inte alltid vill erkänna det. Är fånigt förälskad i rödlök och kan inte få nog av att titta på den vackra grönsaken när den är slice:ad … Haha. Jag hör hur konstigt detta låter – men jag beskriver det som att vara nykär 😉 HAHA!

Jag vet inte riktigt mer vad jag skall skriva – allt detta känner ni ju som sagt redan till – men detta samarbetet med Michaela börjar rätt skönt med att presentera oss själva!

För er som missat mina instagramkonton så finns jag på både @frokenrodlok och @projekt_fuckcancer

En kommentar till “I Ärlighetens Namn # -1 Vem Är Jag”

Kommentera