Alla behöver något att tro på!

Nuförtiden så är det svårt att ha ett ha ett hjärta, det spelar ingen roll vart du kommer ifrån eller vem du är. Det är svårt att passa in. Varför måste någon förlora för att någon annan ska vinna? Vi söker alla förlåtelse och någon vi kan lita på. Du kan omfamna världen, för allt är upp till oss. Du är inte ensam längre , jag står vid din sida om du inte klarar det själv. Gå med mig och hjälp mig att vara stark,jag är axeln du kan luta dig emot när alla valt att gå sin väg. Jag vet att du har hört detta förr. Att ha så lite när man trånar efter något större, det går inte ihop och det är svårt att förstå.  När det är något som ska fylla dig med glädje slits från dina händer. Du är inte ensam längre, vi letar efter svaren tillsammans. Gå med mig är du snäll, hjälp mig vara stark. Medans vi går på knäna så söker vi båda efter någonting att tro på. Alla behöver något att tro på. Vad tror du på?

7 reaktioner till “Alla behöver något att tro på!”

  1. Du skriver så bra, gumman!
    Jag vet inte vad jag tror på egentligen. Jag vill tro på nånting, karma kanske!
    Om någon gör mig illa tror jag att den personen nån dag kommer må dåligt också..

  2. Åh, så himla fint skrivet. Jag vet inte riktigt vad jag tror på, men kan nog hålla med om det där med karma som många skriver. Förr eller senare får vi tillbaka av det som vi gett, gott som ont.

Kommentera