Inställt möte på psykiatrin!

Som ni har märkt så har det i stort sett bara varit samarbets inlägg här inne den senaste tiden, inläggen jag kör ihop med Marica. Men jag har tänkt att jag ska försöka mig på att få igång bloggen ordentligt igen. Inspirationen börjar komma tillbaks.

Så vad har hänt den senaste tiden? Jag firade min födelsedag den 29e augusti och det är väll det roliga som hänt sen sist om jag tänker efter, men det var en riktigt mysig dag . Vi åt en god middag och annanaspaj till efterätt.

Mitt mående börjar gå mot det bättre också vilket känns skönt. Jag skulle ha varit på psykiatrin idag men fick ett samtal igår om att min sköterska var sjuk. De skulle höra av sig om en ny tid och jag hoppas det blir snart. Har inte varit och pratat av mig på 3 månader tror jag. Men självklart är det viktigt att min sköterska blir frisk. Har haft henne i så pass många år så jag ser henne lite mer än någon som bara ger mig råd.

Den 17e har jag tid hos min läkare på psykiatrin och även det är välbehövligt. Jag måste prata med henne om min sömn, för det här funkar fan inte. Trots mediciner sp tar det flers timmar innsn jag somnar. Det stressar mig som tusan, trots att jag inte direkt har något att kliva upp till. Har ingen tid att passa eller arbete att gå till. Men har jag inte somnat inom två timmsr får ja panik. Vet inte riktigt varför. Blir provocerad av att Micke kan sova och inte jag😂

Har ni svårt med sömnen?

5 reaktioner till “Inställt möte på psykiatrin!”

  1. Det glädjer mig att läsa att ditt mående går åt rätt håll, sakta men säkert!
    Det är ju skönt att ha någon som man kan gå och prata med på det viset, så känner jag med min dietist. Det ger mig riktigt mycket =)

Kommentera