Att inte kunna lita på någon!

I två nätter så har jag legat vaken och bara grubblat. Grubblat på tillit och vilka jag kan lita på och inte. Jag har alltid haft problem med att lita på personer tills de verkligen visat att de menar vad de säger, eller att de håller dig till det dem sagt. Jag är alltid på min vakt och ser bara ord som ord fram tills motsatsen blivit bevisad. De som känner mig riktigt väl vet att jag är sådan och de flesta vet hur man ska prata med mig för att jag ska känna tillit. Jag vet inte riktigt varför det är såhär, jag tycker det är riktigt jobbigt. Tycker säkert nin omgivning också men de är inte dem som alltid går runt och undrar om man kan lita på vad någon säger, det är jag.

Har ni någonsin haft en person i ert liv som förtjänat ert förtroende och tillit fullt ut? Det tror jag nog alla har. Men för mig kan det vara så att denna person säger en mening och min hjärna går på högvarv och undrar om denna person talar sanning? Så har jag det i stort sett varje dag, senaste incidenten skedde både igår och i morse.

Hur beter man sig för att kunna lita på människor?

En kommentar till “Att inte kunna lita på någon!”

  1. Vad händer gumman? Handlar det om mig och det vi har pratat om på fb? Isåfall skriv till mig, jag vet att jag har sagt emot mig själv till dig gällande en sak <3

Kommentera