Du kan resa dig igen❤

Smärtan reflekterar i dina ögon, jag hör skammen i din röst när du pratar om vad som gör ont.
Jag tänker inte ge upp, så låt inte smärtan vinna. Du må ha fallit men du kan resa dig igen så ge inte upp. När smärtan kryper i kroppen på dig och det känns som att den kommer vinna, det är då du ska resa dig oavsett om du bara känner skam och smärta. Det finns fortfarande en anledning att kämpa. Låt det inte ta över ditt liv, jag finns här och hjälper dig att slåss. Tillsammans tar vi kontrollen, det är inte värt att låta det onda vinna. Ta min hand så slåss vi tillsammans❤

14 reaktioner till “Du kan resa dig igen❤”

  1. Som kommentarerna ovan håller jag med om det är starka och vackra ord. Bär på mycket tyngd och hoppas verkligen det blir bättre snart för dig. Skickar STORA styrketankar till dig!

Kommentera