Sömnproblem + Dagens budskap🙏

I 3 nĂ€tter pĂ„ raken sĂ„ har jag haft svĂ„rt stt sova, trots medecin i kroppen. Är skit trött nĂ€r jag gĂ„r och lĂ€gger mig , sen tar det fem minuter och jag Ă€r pigg. Eller inte pigg dĂ„ kroppen Ă€r tung men hjĂ€rnan gĂ„r pĂ„ högvarv. Tankar om framtiden kommer oftast upp, vad jag vill göra och om jag klarar av det. Men igĂ„r var tankarna inte dĂ€r utan det var i nutid sĂ„ att sĂ€ga. Saker jag kĂ€nt mig tillfreds med kĂ€ndes helt plötsligt fel. Men det Ă€r ju sĂ„ att alla tankar kommer nĂ€r man ska försöka koppla av och sova. Upplever ni samma sak?

TĂ€nkte dela med mig av dagens budskap som jag fick i morse. Men innan jag gör det sĂ„ vill jag Ă„terigen förtydliga att korten Ă€r lagda personligt till mig av Hanna. Vill Ă€ven sĂ€ga att jag tar till mig budskapen, kĂ€nner efter och hittills sĂ„ har dem varit klockrena🙏

I dag pratar korten om att ge det du sjĂ€lv önskar dig…genom att ge till andra det du sjĂ€lv önskar dig, fĂ„r du tillbaka i riklig mĂ€ngd det du vill ha in i ditt liv.
Korten sĂ€ger ocksĂ„ att du kan…det Ă€r som att du har ett trollspö i handen och med det fĂ„r saker gjorda pĂ„ ett kick…det Ă€r som att du sjĂ€lv inte riktigt förstĂ„r hur det gick till. Hux flux Ă€r det klart.
Koren avslutar med att saker och ting blir som det ska. Även om det kĂ€nns fel just nu, sĂ„ finns det en mening med det som sker. Allt lĂ€ggs till slut till rĂ€tta, sĂ„ kĂ€mpa inte emot💛🍃

11 reaktioner till “Sömnproblem + Dagens budskap🙏”

  1. Usch, sÄ jobbigt nÀr man inte kan sova ordentligt! Jag har ocksÄ haft samma problem under mÄnga Är. Det Àr ju verkligen sÄ att nÀr man kopplar av och skall sova sÄ gÄr hjÀrnan pÄ högvarv och alla tankar kommer. Hoppas du kan fÄ nÄgon rÀtsida pÄ det hela och fÄ bÀttre sömn, sömnen Àr ju sÄ otroligt viktig.

  2. Jag fÄr alltid Ängest och ligger och grubblar pÄ kvÀllarna/nÀtter.. Det Àr sÄ trÄkigt att sömnen ska bli störd av katastroftankar.. TÀnker ocksÄ mycket pÄ framtiden!
    SĂ„ roligt med korten! đŸ˜đŸ‘Œ

  3. Ett tips Àr att antingen skriva ner det som snurrar i tankarna. PÄ sÄ sÀtt meddelar du hjÀrnan att du Àr medveten och inte kommer att glömma.

    Ett annat Ă€r att bestĂ€mma en speciell dag och tid nĂ€r du fĂ„r Ă€lta eller oroa dig. Varje gĂ„ng tankarna dyker upp sĂ„ tĂ€nker du att ”Nej, inte nu hjĂ€rnan. Det tar vi pĂ„ ***-dag klockan **.**

  4. KĂ€nner sĂ„ igen mig ! Jag Ă€r likadan ! Är jĂ€tte trött nĂ€r jag vĂ€l bestĂ€mt mig för att sova , men sen blir jag sjukt pigg och rastlös och inte kan ligga stilla ! SĂ„ jobbigt haha

Kommentera