Inspiration till ett positivt tänkande!

Jag fick hem två böcker för någon dag sedan, jag tror man skulle kunna kalla dem för reflektions böcker.

52 listor för ett lyckligare liv
52 listor för glädje inspiration och kraft.

Bok nummer ett är fylld med veckolistor som skall inspirera till ett positvt tänkande, balans och  lycka. Jag tycker att jag är en person med ett väldigt positvt tänk, men jag tror denna bok kommer hjälpa mig en del på vägen gällande andra saker. Sen är det superkul med listor för ens välbefinnande och reflektion.

Bok nummer två innehåller listor som ska göra mig stark och positiv.

Är oerhört glad för dessa böcker och jag är redo att testa på något nytt, det kommer bli som en vecko rutin.

Skulle ni vilja att jag postar här i bloggen när jag fyllt i veckolistorna? Om ni tycker det vore en kul ide så kör vi på det och anser jag att det blir alldeles för personligt så hoppar jag bara över att visa er den veckan🙏

15 reaktioner till “Inspiration till ett positivt tänkande!”

  1. Då jag började läsa tänkte jag du måste dela med dig, och då jag läst klart så frågade du just om det. Mitt svar är självklart.. Ja,, så roligt om du kunde göra det.

  2. Sådana här böcker och listor tror jag är riktigt bra, man får tankar att ta till sig – om man lyckas göra det. Jag läser men jag tar aldrig till mig det av någon anledning.. det är bra i början men sedan blir de bara liggande. Önskar jag också hade intresset att fylla i såna =)

  3. Det låter som jättebra böcker!😊 Det låter kul att du berättar om listorna, vad du har gjort, och sist men inte minst – vad gav det dig att göra listorna? Blev det ett positivt resultat?😊

  4. Vilket bra inlägg , gillar tipset med boken!
    Borde kanske köpa en sån fast man redan är positiv 😛

    Jag skulle gärna vilja läsa en del av listorna här på bloggen 🙂

  5. Åh, jag har hört om dessa böcker tidigare och varit lite sugen på att klicka hem faktiskt! Positivt tänkande är någonting jag verkligen försöker arbeta aktivt med och som jag VERKLIGEN behöver bli bättre på 🙂

Kommentera