Fredags lista❤

VECKANS BÄSTA: Det är två saker måste jag säga. Alla fina budskap som jag fått under veckan, det har varit mysigt att vakma upp till ett sådant mail i fem dagar. Det fina är att de har stämt så himla bra.

Sen att jag har sluppit tänka på mat. Menar allt har varit planerat och fixat, oerhört skönt. Att vi åt ute häromdagen var också suveränt!

VECKANS SÄMSTA:
Att jag har i snitt sovit 3 timmar per natt hela veckan. När sömnen påverkas så påverkas psyket till det sämre. Men jag har lyckats hålla både humöret och alla bestyr uppe.

VECKANS SERIE: Salvation!!!! Så sjukt intressant och spännande

JUST NU:  Så skriver jag denna lista😉

HELGENS PLANER: Jag ska skriva så mycket som möjligt ubder helgen och ta tag i kommande projekt, jag är så spänd på vad som komma skall. Sen är tanken att jag ska bege mig ut i naturen och fota lite om det är väder. Ut i naturen ska jag oavsett men det är absolut inte roligt att fota när det är så grått.

Hur har eran vecka varit?

12 reaktioner till “Fredags lista❤”

  1. Sömnen är ju otroligt viktigt för allt och att vardagen ska fungera. Skönt att du har fått den att fungera ändå, hoppas det blir fint väder så du får fota fina höstbilder 🙂

  2. Oj 3h/natt. Det hade jag knappt klarat i en vecka. Imponerad att du hållit humöret uppe.
    Avkopplande iaf att komma ur i naturen 👍 Hoppas du får sova bättre snart!

  3. Skönt att slippa tänka på mat. Jobbigt däremot att du inte har sovit mer, sömnen är så viktig! Låter som att du får en bra helg i alla fall med fotografering!

  4. Ja sömnen är ju verkligen a och o inom både fysisk och psykisk ohälsa/hälsa. Det blir jobbigt när man sover för lite och ja till och med om man sover för mycket.
    Den där maten blev jag super sugen på!! Mums!

    Hoppas du får en riktigt härlig helg!! <3

Kommentera