Jag är långt ifrån perfekt!

Godmorgon mina vänner.

Idag mår jag faktiskt lite bättre. Det enda som stör är värken i höften och att jag hostar titt som tätt. Men psyket är lite mer stabilt och det tackar jag för. Man måste tillåta sig att falla ihop ibland och gråta så man nästan tappar andan, för att sedan resa sig och ta fighten.. Jag är väldigt öppen med min psykiska ohälsa, det är ingenting man ska skämmas för. Jag har ofta svårt att hantera mina känslor och jag agerar impulsivt. Gårdagens inlägg skrev jag i ren impuls , men ångrar inte att jag postade det. Allt kan inte alltid vara guld och gröna skogar.

Det är så många som kämpar dagligen med olika sjukdomar, men väljer att endast visa det positiva och det vackra på sociala medier. Jag vill inte vara sådan, vill visa alla mina sidor. Det fina, det hemska, det som får mig glad, det som får mig att bryta ihop. Säger inte att det är fel att bara visa det fina, men det är så lätt för andra att tro att allt är perfekt och att man lever det perfekta livet. Menar då den som läser en blogg eller ser perfekta bilder på Instagram. Det intrycket vill inte jag ge till någon, för allt är inte perfekt och kommer nog aldrig att vara det heller. Så jag kommer fortsätta visa alla mina sidor. För att jag kan och jag vill. Visar du alla dina sidor på sociala medier?

15 reaktioner till “Jag är långt ifrån perfekt!”

 1. Jag föredrar att läsa bloggar där personen bakom faktiskt berättar om verkligheten och inte förskönar den. Om man mår dåligt, varför bara välja de bra bitarna? Ibland kan det vara skönt att få skriva av sig, man kanske kan hjälpa någon eller träffar nån som har det likadant som man själv kan få stöd ifrån. Jättefin att du är så öppen.

  1. Jag har alltid varit öppen som en bok när det kommer till vissa saker. Medans jag är tyst som en mus gällande andra saker❤

 2. Ser upp till de som vågar visa alla sina sidor!!

  Jag visar nog inte alla mina sidor på sociala medier. Mycket pga. att jag har tonårsbarn som jag inte vill ska skämmas över något jag skriver på bloggen eller visar på instagram.

  Hoppas du får en fin måndag,

  kram kram

 3. Så bra att kunna visa alla sidor! Tror det är nyttigt för både en själv och andra att se! Blir också impulsiv när jag mår dåligt.. Men det är inte alltid dåligt som det låter!

 4. Modigt att visa alla sidor, jag gör inte det, jag visar inte när jag har haft en dålig dag, eller om jag är nere. det är dels för jag har ingen motivation till att skriva då, och dels för att jag inte vill dela med mig av hela mitt liv.

  1. Nej vill man inte dela med sig av hela sitt liv så ska man inte det. Jag delar inte med mig av hela mitt liv. Man får vara följa med i en liten del här i bloggen. Känner man sig inte motiverad så ska man inte skriva❤

 5. Jag tycker det är bra att fler sidor visas, det här perfekta som är överallt är ju oftast inte på riktigt. Eller, det kanske är riktigt men det är väl valda glimtar. Jag visar nog inte alla sidor, men jag målar inte heller upp en perfekt bild.

 6. Jag håller med alla dagar är inte perfekta och jag skriver om både de positiva och negativa. Har jag en dålig dag då säger jag det, vill att människor ska läsa min blogg för jag är ärlig och inte bara hittar å att allt är perfekt 🙂

Kommentera