I ärlighetens namn # 12 -Vilka råd skulle jag ge till den jag var för 3 år sedan?

Tisdag igen och mitt och Maricas samarbete fortsätter.  Här nedan kan ni läsa Maricas svar på frågan Vilka råd skulle jag ge till den jag var för 3 år sedan?

Vill ni veta vad jag svarade på frågan kika då in hos Marica


2015 – året jag och J gjorde slut och jag flyttade hem till mitt älskade Falkenberg igen.
Det var en underbar tid ändå, få min allra första egna lägenhet, i min hemstad. Jag tog hand om mig själv, jag gick och jag kom som jag ville och jag bestämda i mitt lilla krypin.
Jag mådde riktigt bra måste jag säga, även om det alltid är tråkigt med separationer.
Dock gick jag ut på dejtingapparna och sajterna ganska snabbt efteråt, men jag tror inte det var för att hitta en ny partner utan mer för att se om jag var intressant för andra eller inte.
Hitta någon att prata med, leta snygga killar och kanske en och annan one night för att jag just nu kunde.
Ett råd jag kanske skulle gett mig själv då är att inte stressa, jag skulle njutit mer av tiden i min lilla lägenhet, i mitt vackra Falkenberg. Jag måste inte hitta någon partner, snarare hitta mig själv.
Jag fick möjligheten och jag lärde mig lite, jag började hitta mig själv en del men samtidigt kanske jag hade för bråttom.
Att få leva ensam, lära sig bli mer självständig kanske hade vart bra för mig, men så fanns han bara där en dag.
Jag var duktig och försökte stå emot känslorna så länge det bara gick för att inte rusa in i något och det tackar jag mig själv för idag. Början blev så mycket enklare, roligare och mer på riktigt när jag gjorde så.
Så egentligen, att ge mig själv rådet att stanna upp, hitta mig själv mer och inte ha så bråttom att hitta någon ny är ju jättebra men hade jag lyssnat på detta och hållit ut längre kanske jag hade missat chansen att träffa Kjell. Då hade jag inte mått som jag mår idag, för nu vet jag äntligen var riktig kärlek är.

6 reaktioner till “I ärlighetens namn # 12 -Vilka råd skulle jag ge till den jag var för 3 år sedan?”

  1. Jag förstår precis hur du tänker. Jag gjorde precis likadant innan jag hittade min nuvarande sambo. Jag var snabbt ute på tinder mest för att få upp mitt självförtroende igen. Så jag förstår hur du tänker. Jag är också glad att jag gav mig tiden att vara för mig själv, hade jag inte gjort det hade jag inte hittat han som jag nu vet är min livs kärlek.

Kommentera