Tanken bakom ”I ärlighetens namn”

Jag tror att det är dags att jag förklarar vad tanken bakom mitt och Maricas samarbete är. Vi har döpt det till i ärlighetens namn och vi svarar ärligt på olika frågor. Dessa frågor är djupa och kan ibland vara tunga att svara på. När jag har svarat på en fråga så skickar jag den vidare till Marica och den hamnar i hennes blogg och vice versa. Detta sker varje tisdag och har gjort under en rätt lång period nu. Men jag har märkt att det inte är alla som har förstått poängen med det hela. Vilket kanske inte är så lätt, ni kanske inte har varit med från början? Men om man läser våra respektive bloggar regelbundet så har man nog lite koll eller? Om inte så hoppas jag att detta inlägg ger er lite koll☺

Summan av kardemumman är att på tisdagar när I ärlighetens namn kommer upp på min blogg, så är det INTE min text utan det är Maricas

2 reaktioner till “Tanken bakom ”I ärlighetens namn””

  1. Tycker det är lite underligt att folk inte riktigt förstår tanken, verkar som en del inte läser inläggen helt. för vi skriver ju i varje inlägg att det är samarbete, att man kan läsa sitt egna inlägg på den andres blogg och oftast är det ju faktiskt bild på varandra… hehe, knasigt, hoppas de hänger med nu när vi lade ut detta =)

Kommentera