Popcorn i bh:n!

Det var längesen jag kände sådan mysfaktor som jag gjorde igår. När vi vaknade så knatade vi in till Mickes föräldrar och drack te och pratade om allt och ingenting. Dessa mornar betyder väldigt mycket för mig, oftast för att det är så mycket skratt och det känns riktigt familjärt . Mitt under fikat så kommer Micke med förslaget att vi borde gå på bio, han ville bjuda sina föräldrar och det tyckte jag var så fint. Vi bestämde oss för att se Fantastiska vidunder. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte alls ville se den filmen, men det var 3 mot en så jag hade inte mycket att säga till om😉

Timmarna innan vi åkte till bion spenderade jag och Micke i sängen, vi kollade på serien Nowhere boys. Den är inte direkt superbra men ett bra tidsfördriv😉

Hursomhelst.. Bio filmen vsr inte riktigt i min smak, men det ska erkännas att den bjöd på.en del skratt. Tröck i mig en del popcorn men hälften lyckades hamna i bh:n😂 Är det bara jag som lyckas med det?

Efter filmen så åkte vi och käkade en sen middag på kinan. Jag tog inga bilder under middagen, ville njuta av stunden och alla skratt. Vi hade verkligen otroligt trevligt och vi planerade in lite nya bio besök. Det kommer så mycket spännande filmer framöver☺

Har ni haft en bra helg?

En kommentar till “Popcorn i bh:n!”

Kommentera