Kramper från helvettet

Hela kvällen igår så låg jag i sängen med enorma kramper i magen.. Kunde knappt kliva upp och gå på toaletten, den mensvärken var fan inte nådig. Sen krånglade mina leder i vanlig ordning.. För lite över ett år sen så krånglade dem så mycket att jag inte kunde gå, försökte jag ta ett steg så grät jag. Hade varit inne i stan med en vän och jag kan säga att hade inte hon hjälpt mig så vet jag inte vad jag hade gjort, jag kunde inte ens sätta mig ner på toaletten själv. Lite så var det igår, inte riktigt lila allvarligt men snudd på. Vet inte riktigt varför det blir så? Hursomhelst så mår jag mycket mycket bättre idag.

Jag är dock fruktansvärt trött, är inte alls van med att vara uppe såhär tidigt. Ja för vissa kanske det inte är så tidigt🙈 Men här går ögonenkors och jag gäspar i ett. Ska bege mig till psykiatrin om en stund, har möte med både min läkare och sköterska idag. Vi ska diskutera min sjukskrivning, remiss till ätstörnings klinik i Stockholm och nya medikament. Lite små nervös och det är störande. Har ju haft värre möten med dem tidigare? Kommer gå hur bra som helst.

Vad har ni för planer idag?

10 reaktioner till “Kramper från helvettet”

  1. Fyfan för sån mensvärk. Och inga vanliga tabletter hjälper heller, i alla fall för mig. Skönt att du mår bättre i alla fall. Mötet kommer gå galant!

Kommentera