52 listor för ett lyckligare liv #2

Nu har jag fyllt i lite listor i mina böcker jag skrivit om tidigare. Jag vet egentligen inte om de här listorna gör mig lyckligare, de får vi helt enkelt se om ett år😉 Men det är mysigt att fylla i iallafall, tänkte visa för er hur denna veckas lista ser ut. Den är väldigt kort för jag kunde inte komma på så mycket. Detta är då från boken ”52 listor för ett lyckligare liv”

Vad är du riktigt bra på:

❤Jag är en bra lyssnare

❤Jag är en jäkel på att skriva

❤Jag är suverän på att laga mat och baka

❤Jag är en bra vän åt dem som förtjänar det.

Det som jag har ringat in är de saker jag haft en naturlig fallenhet för ,de jag strukit under är saker som jag fått kämpa för att behärska.

Jag lärde mig inte att laga mst förens jag va runt 25. Visst jag kunde koka makaroner och steka köttbullar och lätta rätter. Men det tog tid för nig att lära mig göra de rätter jag gärna lagar till idag. Såsom köttgryta, stek, kyckling… Ja det som inte är halvfabrikat helt enkelt. Att baka fick jag intresse för ganska sent det med, misslyckades med det mesta innan jag fick till det.

Det här med att vara en bra vän åt dem som förtjänar det? Vad jag menar är att jag är väldigt godtrogen och litar på folk hej villt och i slutändan har de bränt mig på olika sätt. Jag har fått kämpa med att inte släppa in personer så snabbt på livet. Jag har även varit en ganska dålig vän åt dem som inte förtjänat det.Men det får jag leva med, och försöka göra om och göra rätt☺ Så jag menar helt enkelt att den hela den här biten har jag fått kämpa med, och jag gör det fortfarande.

Bara för jag har tagit kort på listan och lagt undan boken så kom jag på en sak till jag är riktigt bra på..Att fota/redigera naturbilder😉

Har du någonting som du känner att du är riktigt bra på?

29 reaktioner till “52 listor för ett lyckligare liv #2”

  1. På gott och ont så är jag väldigt bra på att känna in hur andra känner. Det som är bra är ju att det är lättare för mig att veta hur jag ska bete mig mot personen, det som är negativt är att jag ofta ”smittas” av hur människor omkring mig mår så helt plötsligt kan jag vara jätteledsen utan att förstå varför.

  2. Det är viktigt att man tar sig tid och reflekterar över även sådant som är bra i ens liv och sådant som gör att man mår bra. Dessa listor verkar hjälpa en på traven och det är jättebra!

  3. Bra inlägg!

    Hmm, något jag är bra på… Att äta? haha Nej lite skoj och lite allvar. Jag är ganska bra på att putta undan mitt mående och försöka hjälpa andra med deras bekymmer. Man gör vad man kan <3

  4. Jag tror absolut att man får ett lyckligare liv om man har ett positivt tankesätt. Detta är ju vad den här boken hjälper till att skapa. Det går att styra sin tankeverksamhet, och då är det bra att ta vara på den möjligheten och se till att den går i en positiv riktning😊

Kommentera