Är verkligen släkten värst?😉

Man brukar ju säga att släkten är värst, eller? Nej just det , det är en film som heter så. I lördags så var jag på inflyttningsfest hos min kusin och hela släkten var inbjudna. Jag blev hämtad av min mamma tillsammans med min syster och hennes sambo. Vi åkte ut till Tyresö där min kusin köpt hus, måste säga på en gång att huset var underbart. Min moster, morbröder och kusiner var där. Det åts en supergod middag, livliga diskussioner om allt från dejting till kejsarsnitt. Ja vad va det nu? Släkten är värst😉 Vi skrattade så tårarna rann under vissa perioder. Syrran och vår kusin spelade pingis och givetvis så var det på blodigt allvar😉 Det var så längesedan jag var med på någon släktträff då jag är ganska tillbakadragen, men nu kommer jag inte hålla mig undan längre. Fy fan vad roligt vi hade, våran släkt är inte värst utan den är bäst.

Det är viktigt att kliva utanför sin Comfort zone ibland. Jag tycker det är skönare att vara hemma och slappa än att vara social, och det har gjort så jag sällan är med på sammankomster och liknande. Insåg i lördags hur mycket jag faktiskt missar. Jag vill inte missa en sekund till av skratt och glädje bara för jag är bekväm. Har ni svårt att kliva utanför er Comfort zone? Har ni det så råder jag er att försöka ta er ur den med små steg i taget. Det finns så mycket man missar och jag vill att ni ska få uppleva samma glädje jag gjorde i lördags.

7 reaktioner till “Är verkligen släkten värst?😉”

  1. Jag tänkte direkt på filmen när jag läste fin rubrik hahaha. Men visst är det så att släkten är värst. Men så roligt ni verkar ha haft det. Alltid roligt och spännande med livliga disskutioner, det blir de i min släkt med när vi ses 🙂

  2. Härligt att ha så bra kontakt med sina släktingar. Jag har kusiner jag inte träffat på 20 år eller mer. De som är närmast är inte heller någon tät kontakt utan en kommentar nu och då på Facebook

  3. Så underbart att känna så, jag har också turen att ha en härlig släkt. Dock så ses vi väldigt sällan alla tillsammans då jag har över 20 kusiner o nästan alla kusiner har 2-3 barn. Hahaha får hyra en lada eller något.

Kommentera