Att uppskatta det som en gång varit svårt!

Någonting jag har börjat uppskatta väldigt mycket den senaste tiden är film kvällar. För några år sedan fanns det inte på kartan att jag kunde se en hel film. Det fanns ingen koncentration eller intresse. Men sedan vi flyttade ut hit så uppskattar jag dem mer. Häromdagen så satt vi faktiskt inne hos mina svärföräldrar och kollade på film. Ja det var jag micke och katten som kollade, inne hos oss ligger vi u sängen o kollar på film. Men att mysa ner sig i soffan var verkligen mysigt, givetvis minns jag inte vad filmen hette. Men just i den stunden var jag väldigt tillfreds och harmonisk. För er kanske det är normalt att se en film med er partner i ren harmoni? Då är jag glad för eran skull❤ Jag har ständigt en inre stress och fortfarande lite svårt med koncentrationen, men inte under denna film kväll.


Vad gör ni för att lindra er inre stress? Har ni tips så är det välkommet.

13 reaktioner till “Att uppskatta det som en gång varit svårt!”

  1. Åh vad annorlunda det kan vara. Jag absolut ÄLSKAR filmkvällar. Jag kollar så mycket film att jag ibland känner att jag har sett allt 😊 roligt att du har börjat uppskatta det mer 😊 // Petra Elisabeth

  2. Har jag saker jag måste göra kan jag känna stress över att sitta framför tvn, annars älskar jag det.
    Känner igen den där inre stressen, men vet egentligen inte vad jag gör förutom att försöka lösa det som stressar.

  3. Känner delvis igen det där. Även om det för min del är att jag inte riktigt har ro att kolla på film längre eftersom att jag har mycket annat som upptar min tid. Det blir mest på tåg och flyg som jag kollar på film eftersom att jag ändå måste fördriva tiden om jag inte har jobb att göra.

  4. Jag måste se en film jag verkligen fastnar för direkt för att ha full koncentration. Eller sitta i en biosalong.

    För att lindra inre stress går jag o tränar eller tar en dusch. Något som antingen gör att jag gör av med massor av energi, eller något som gör att jag slutar frysa, o kan slappna av. Dricka the kan också hjälpa.

  5. Jag kan inte ens minnas när jag sedan såg en film utan avbrott! 😅 antingen är det barnen som gnäller, någon som ska kissa eller så är filmen helt enkelt bara dålig 😂

Kommentera