Detta visste ni kanske inte om mig.

Jag  måste sova med öronproppar trots att det inte alltid hjälper. Att höra någon andas när jag ska sova gör mig irriterad😂 Brukar väcka Micke om nätterna ibland och säga ”Vänd dig om annars hämtar jag stekpannan och knockar dig” .

Jag är skit rädd för spindlar och här ute på landet så finns det en hel del. Minns en gång bär jag var på toaletten och såg en spindel krypa på väggen. Jag skrek i ren o skär panik samtidigt som tårarna rann. Micke fick komma in o ta bort den😂

Att sitta i ett väntrum när jag ska till läkare eller psykolog ger mig rysningar, sitter hellre utanför och går in 1 min innan jag ska vara där.

Jag har 6 tatueringar varav de två senaste har gjort så jag slutat självskada. Att känna nålen i huden gjorde tydligen susen.

Känner jag doften av kokt ägg, kräftor eller fisk så kan det hända att jag behöver kräkas, bokstavligen.

Jag är medial och det betyder att jag ser och känner av det andliga. Det är både en välsignelse och en förbannelse🙏

27 reaktioner till “Detta visste ni kanske inte om mig.”

 1. Det var ärliga erkännanden vilket är intresssnt att läsa. Jag sover också gärna med öronpropp både för ljud och för att inte spindlar ska krypa in i öronen 🤭

 2. Hehe, vad jobbigt med nätterna där.. att du störs av andningen på det viset. När jag väl blivit väckt och sedan hör ljud som stör mig har jag svårt att somna om. När du kommer hit och sover här kan du vara lugn med att vår sovrumsdörr är stängd. Haha… Kjell snarkar.. (han påstår också att jag gör det men det tror jag inte ett dugg på *fniss*)

 3. Hahha är det sant, kräks du av doften av ägg? I och för sig luktar det ganska mycket fis =) Min kollega dör när jag har med mig fisk till lunchen så nu har jag slutat med det. Kram

 4. Vad roligt att läsa! Vi är väldigt lika faktiskt!
  – Har också svårt att sova när jag hör någon andas!
  – Jag är superrädd för spindlar
  – Jag är också medial vilket jag mest tycker är läskigt
  – jag har 7 tatueringar 😀
  – Är obekväm i väntrum

 5. Min man stör sig på precis allt då han sover… kan knappt andas. spindlar är ju inte favoritdjuret kan jag väl hålla med om. Tatuera sig skulle jag aldrig våga då jag är så stickrädd 😀😀

 6. Så häftigt att du är medial. Min bror är också det och det sägs att jag kanske också är det men bromsar den förmågan för den skrämmer mig lite samtidigt som den fascinerar

 7. Jag sover alltid med öronproppar oavsett vart jag befinner mig. Finns inget värre än störande ljud när man ska sova eller sover och blir väckt av det.

 8. Jag har också svårt om det blir för mycket ljud då man ska sova. Jag gillar inte att sitta i väntrum heller, mer mer för det är så mycket smittor där

 9. Öronproppar är helt underbart. Själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas av ljud under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt som helst att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst.

  Ibland får jag dock lite ont i öronen av propparna. Du råkar inte har något bra tips på sköna öronproppar att sova med?

Kommentera