Martini & Kortspel

Spontana kvällar är verkligen så härliga, speciellt när det sker här hemma. Vi började med att ta en fika inne hos svärföräldrarna när alla var hemma från jobbet. Vi planerade hur vi skulle lägga upp julafton,vem som ska köpa vad och vem som ska baka vad. En stund efter fikat så började männen i huset ha öl provning på en del jul öl som Micke köpt hem. Deras resonemang var ”Ja vi måste veta vilka vi ska köpa hem till julafton”. I ju med att vi firar hemma och vi inte har några barn i hushållet så dricks det oftast lite öl under julen. Dock så var det bara en av 5 öl som var godkänna😂.

Jag och min svärmor började dricka Martini med fruktsoda, det är min favorit drink. Jag hade köpt hem två nya kortlekar med jultomtar på så jag fick den briljanta iden att vi skulle spela triss och stege. Det var säkert ett år sedan vi spelade det , tro mig när jag säger att det är det roligaste spelet som finns. Vet ni hur det funkar?  Det är ungefär som spelet femhundra eller Hollywood. Det tar lite tid att ta sig igenom ett parti, vi fick oss många skratt. Jag är så nöjd med kvällen.

Vad som händer idag vet jag inte riktigt.
Hade ni en bra fredag?

33 reaktioner till “Martini & Kortspel”

  1. Vilken mysig kväll. Jag gillar inte kortspel, men mina svärföräldrar brukar spela med dottern våran.
    Klart killarna var tvugna att pröva ölen 👍😉 det skulle jag med ha gjort 👍😉

  2. Har inte spelat någon av spelen du tar upp så de är okända för mig men det låter som en riktigt trevlig kväll. Och skönt att ha allt planerat och klart till jul 🙂

  3. Men så himla härligt med spontant samkväm. Nästan som ett litet julfirande i väntan på julen. Jag brukade alltid spela 500 med min farfar, så klart vann jag alltid och neeeeej det hade absolut inget att göra med att min farfar lät mig vinna😉

Kommentera