Förändringar

Tänk att saker och ting kan förändras så fort och att man inte märker av att det skett en förändring förens någon påtalar det. Förändringen jag pratar om är mitt inre, jag hetsar inte upp mig för småsaker längre, jag blir inte sur för minsta lilla längre och jag känner mig harmonisk. Det var em vän som nämnde för någom dag sedan att jag är lugnare och det är ingenting jag tänkt på Inte ens tänkt på harmonin, jag har bara varit så att säga.

Snart är det julafton och jag har så länge jag kan minnas avskytt sen dagen. Men i år känns allt riktigt bra. Har skrivit tidigare att vi blir hemma vilket är skönt. Men nu är det så att vi får lite gäster också och det ser jag fram emot.

Vi gjorde sista inhandlingen idag det var dock jävligt stressigt , men när vi satte oss i bilen så släppte stressen och jag kände mig så lycklig av någon anledning😂

Hur ska ni fira jul? Har ni haft en bra dag?

19 reaktioner till “Förändringar”

 1. Jag har också gjort den sista handlingen inför jul nu och det känns riktigt skönt att det är gjort nu! Vad härligt att du känner dig lycklig nu till julen. Hoppas du får en mysig jul 🙂

 2. Vad skönt att du mår bättre! Så pass att till och med andra märker att man verkar känna sig bättre, riktigt härligt.
  Här har vi inget julfirande så inget shoppande eller så. Mindre stress för mig antar jag. 😛

 3. Så underbart att höra att du känner dig bättre inför julen i år. Nu vänder det kanske så att du får skapa fina minnen under högtiden. Jag har fullt upp imorgon för idag valde jag att inte göra något alls. Kram

 4. Det bästa är ju när andra märker av en förändring. Så roligt att du känner att allt känns bra! När stressen släpper är det så skönt. Låter som din jul därför kommer bli riktigt bra. 🙂

 5. Glad jag blir att höra att du mår bättre. Jag tror också att många förändringar går så långsamt att vi lever dem utan att ens märka de stora förändringar som vi gör.

 6. Så härligt att du mår bättre och är lugnare nu. Jag retade också upp mig på småsaker förut. Men sen sonen föddes så har jag blivit så mycket lugnare 🙂 Så roligt att ni får lite gäster 🙂

 7. Vad skönt att du känner dig i balans! Känner också att jag börjar komma åt det hållet men inte helt ännu! Det måste ha vart så fint att höra det från en annan! 😀
  Vi ska ha en lugn jul med mormor och familjen!

 8. Så glad jag blev av att läsa ditt inlägg.
  Från och med nu, pröva att skapa nya julminnen. När julafton är över så sätt dig och skrev ner allt positivt du har varit med om, alla leenden, allt mys , alla smaker och alla dofter..
  Du är vuxen nu och har rätt att få välja bort det där jobbiga. Det kommer alltid vara en del av dig men det får inte
  äga dig eller dina minnen längre! Stor kram till dig!

 9. Jag blir så glad över att läsa att du känner att det känns bra att fira jul. Glad också över att din vän såg din inre förändring.
  Idag har jag sjungit tillsammans med familjen på mitt jobb. (Jag jobbar på ett sjukhem). Där har jag också spenderat hela dagen. Ända från klockan åtta imorse till åtta ikväll. Är inne i andra andningen nu på grund av en nocco och ett besök på gymmet. Kommer inte somna den här sidan midnatt…. 😛

 10. Men oh så skönt att du blivit mer harmonisk, det låter så skönt. Måste vara underbart att andra lägger märke till det, då blir det mer verkligt på någevis tycker jag ❤
  Ja fy för julhandling så nära inpå jul, det skulle jag aldrig klara 😔 bra gjort av dig 👍👍👍

 11. Men visst är väl det skönt? Så underbart att känna att man växer som person och att man mår bättre och att någon annan ser det och påpekar det är ju nästan ännu bättre, betyder ju att den kompisen ser dig och tänker på dig samt små detaljer om dig. Massa kramar till dig<3

 12. Vi firar en lugn jul hemma med famil, äter god mat och öppnar paket.
  Mysigt men simpelt 🙂
  Förut blev det en sån stress med julen o att allt skulle vara så bra så nu tar vi det lite som det kommer 🙂

Kommentera