Bättre sent än aldrig

Tänkte berätta för er om våran julafton, ja jag är lite sent ute men vad gör det? Dagen började med att vi åt frukost tillsammans med Mickes föräldrar, det serverades risgrynsgröt och smörgåsar. Jag höll mig till smörgåsar då jag inte äter gröt. Efter frukost så bakade jag en dumle kladdkaka och ställde fram allt julgodis.

Lagom till kalle anka så kom Mickes kusiner och moster över. Det stökades i köket medans vi andra höll på att somna till kalle, vi fick absolut inte hjälpa till i köket😂 Några dagar innan julafton så hade jag och Micke gjort köttbullar på älg och nötfärs och helt ärligt var det de bästa på hela julbordet😉

När vi väl ätit så spelade vi lite kort ich yatzy . Vi hade det verkligen jättemysigt. Första julen på många år jag inte går på helspän och är stressad. Det var riktigt harmoniskt faktiskt. Vi gick inte och lade oss förens 3 på natten .

Hoppas ni hade det lika mysigt som vi❤

12 reaktioner till “Bättre sent än aldrig”

  1. Vilken mysig jul! Alltså hur gott lät inte det med älg/nötfärs köttbullar 😍 kan tänka mig att det var det bästa. Älg är så himla gott att äta 😊

Kommentera