Att leva i nuet❤

Jag har tagit mig en välförtjänt paus från sociala medier i någon vecka. Jag måste säga att det hsr varit riktigt skönt. Dock har jag inte gjort så mycket annat än att vila. Jag sover väldigt mycket, sömn är mitt sätt att fly från verkligheten ett tag. Inte för att det hänt något eller att jag mår dåligt, jag har vara velat ta en paus från allt så att säga.

Jag mår faktiskt ganska bra, jag har mindre ångest och har inte haft en panikattack på flera veckor. Så jag njuter till fullo för man vet aldrig när det vänder. Det är något jag måste jobba på, att leva i nuet och inte vara orolig för att ångesten kommer tillbaks. Jag menar gör den det så gör den det, ingenting jag kan påverka nu iallafall.

Igår så började jag och Marica nedräkningen inför mitt besök. Har ju nämnt tidigare att jag dka åka och hälsa på henne och idag är det 16 dagar kvar. Nu får tiden gå lite fortare. Ser verkligen fram emot det.

Har ni något ni ser fram emot?

27 reaktioner till “Att leva i nuet❤”

 1. Det är skönt med en paus ibland. Det behövs. Jag ser fram mot att få dra igång min pilateskurs i Mjölby och mina pass som jag ska hålla här på orten där jag bor. Jag ser även fram mot att få börja döma fotboll igen. Har massor med roligt att se fram mot. 🙂

 2. Ibland är det bra att ta en paus från sociala medier. Blir ju lätt för mycket.
  Jag ser fram emot att förhoppningsvis bli av med min maginfektion, så man slipper gå runt och känna sig som en överfylld badboll.. 😛

 3. Håller med ibland är det verkligen skönt att koppla bort all sociala medier och allt runtomkring då det är så mkt fokus hur perfekt allt ska vara . Bra att du tar det lugnt så är det med sömn o mig oxå en viss trygghet . 💕

 4. Kan förstå att det har varit skönt att inte vara på sociala medier på ett tag, tror alla behöver en sån paus lite då och då. Jag skulle helt klart behöva det någon gång haha 🙂

 5. Ibland behöver man bara vara och koppla bort allt annat 🙂 skönt att mår bra! & ännu bättre att du har något att se fram emot, jag har massa saker att se fram emot vilket jag älskar 🙂

 6. Jag ser fram emot helgen som kommer eftersom Kjell och jag skall till Malmö och bo på hotell för att fira vår 3 års dag! Och så ser jag fram emot pyjamaspartyt med tjejgänget helgen därpå och givetvis när du kommer =)

 7. Det är tufft att leva i nuet när man lider av generell ångest. Man vet att den alltid finns där, men man vet aldrig när den tänker dyka upp igen. Ändå så vet man att man ska leva i nuet. Svårt att hålla balansen där emellan.
  Spännande med din resa 👍

 8. Så skönt för dig. Jag har inga problem att ta en bloggpaus till och från, men att inte kika in på Instagram eller läsa lite i fb grupperna jag är med i på ett tag skulle bli dock allt svårare 🙂

Kommentera