Imorgon smäller det❤

Halloj på er!
Idag är jag riktigt seg och trött och jag tror det har med gårdagen att göra. Jag blir så trött för minsta lilla🙈 Vi var iväg till Vallentuna för att köpa mig ett par nya glasögon, jag gjorde ju en syn undersökning i november som visade att jag har astigmatism. Jag hade inte råd med nya glasögon förens igår, känns bra att ha det fixat. Det vart ett par riktigt snygga bågar som ni får se nästa vecka. Efter vi varit hos optikern så gick vi in på starz and stripez för att äta lite lunch. Det vart fläskytterfile med bakad potatis, rödvinssås och bearnaisesås.

Det var riktigt gott och vi blev väldigt mätta. Det var sting i kryddningen och det uppskattas hos både mig och mitt sällskap. Dock så vaknade jag i natt och fick springa på toaletten, men det var det värt😂

Idag ska jag vika tvätt, färga håret och packa resväskan. Imorgon bitti bär det av till halmstad där jag ska möta upp Marica för att spendera helgen hos henne. Jag är så jäkla pirrig i kroppen då det var så längesedan jag reste iväg till em vän. På lördag ska vi göra gekås osäkert och jag ska försöka att inte shoppa för mycket😂 Har en stor resväska med mig så jag får plats med shopping så jag slipper gå och hålla en massa påsar när jag åker hem på söndag🙏

Har ni några roliga planer för helgen?

24 reaktioner till “Imorgon smäller det❤”

 1. Vad skönt att du äntligen kan få nya glasögon, att se dåligt gör ju dig faktiskt väldigt trött.
  Du får hälsa Marica så gott och visa upp alla fina fynd sen.
  KRAM

 2. Jag börjar också bli aningens pirrig nu! Kommer vara svårt att fokusera på redovisningen jag har på förmiddagen i skolan, kommer ju bara tänka på att du sitter på tåget och är på väg till MIG! hehe!

 3. Åh den där köttbiten såg gudomlig ut, måste äta nåt liknande ikväll nu när jag blev så sugen 😍 Du får gärna göra ett inlägg och visa vad du köpte på Gekås, alltid undrat vad som finns där

 4. Skönt att ha nya glasögon igen och den där maten ser verkligen god ut. Så roligt att du och Marica äntligen ska träffas. Mina planer för helgen är att gå fortbildning som domare. Det ska springas löptest och skrivas regelprov. Ser inte fram mot just den delen av kursen.

 5. skönt med nya glasögon 😀 , jag borde verkligen kolla min syn igen. haha ;D jag känner igen det där med att bli trött för minsta lilla , jag är exakt likadan tyvärr! men vad gör man 😀 hoppas du får en fantastisk dag !

 6. Åh, så underbart att ni har hittat tillfälle att träffas! Hoppas att ni får det riktigt härligt i helgen. För min del innebär helgen mest jobb 🙂

 7. Glädje med shopping, nya glasögon och trevlig lunch! Visst är det så att saker ibland bara är värt det i konsekvenserna efteråt 😉 Ha en härlig helg, ska oxå iväg en sväng.

 8. Åh va roligt att ni äntligen ska ses!!!
  Det kommer nog bli super kul, och jag är så avis på att ni ska till Ullared!! Jag älskar Gekås!!

  Hur tycker du glasögonen är?
  Jag har oxå astigmatism men har bara vanliga glasögon… Jag köpte linser som är för astigmatism och de var så obekväma.

  Jag måste fixa nya glasögon snart men vet inte om jag vågar göra ett par som är anpassade för astigmatismen. Tänk om jag inte tycker att jag ser bra med dem.

  Kram kram

 9. Skönt med nya glasögon. Innan jag köpte de jag har nu såg jag så dåligt i mina gamla att jag använde makens. Det är ju viktigare att jag ser ordentligt 😉 nej då, han behöver de bara vid långkörningar 😛 Maten ser mycket god ut! Önskar er en super kul helg! Själv har jag inga planer än och jag hoppas nästan att det förblir så, skönt att bara ta det lugnt 🙂

Kommentera