Ett snöigt Stockholm

Resan hem från landeryd gick faktiskt riktigt bra, trots att jag fick stressa lite vid bytet i Nässjö. Det var flera år sedan jag var där och kom inte riktigt ihåg hur stationen såg ut. Men jag hann som tur var med tåget hem till Stockholm. Vi vart bara 20 minuter sena, det var personalbrist på tåget så när vi var i Linköping så fick vi invänta personal från ett annat tåg. Inte hela världen tyckte jag, jag menar jag var ju nästan hemma.

Väl framme i Stockholm så möttes jag av Micke på stationen, så himla härligt att se honom igen. Jag vet att jag bara var borta en helg men jag hade saknat honom lite😉. Jag fick en chock när jag såg hur mycket det hade snöat, micke hade smsat på söndag morgonen att det kommit en del snö. Men alltså jag var inte beredd på att det var så mycket😂Vi stannade på wooken i brottby för att köpa med oss lite mat hem, passade även på stt köpa fikabröd på Ica.

När vi kom hem så visade jag upp mina inköp från gekås med en liten stolthet, det var ju faktiskt inte så mycket. Micke blev glad för sina kalsonger och svärmor vart glad att jag fyllt på med fryspåsar och lite annat.

Jag är så glad att jag åkte och hälsade på Marica, det vill jag göra om riktigt snart. Det gör liksom ingenting att det tar tid att resa dit för det är värt varje sekund när man är framme.

Sen vill jag inte sticka under stol med att det är skönt att komma hem när man varit iväg. Att få sova i sin egen säng är så skönt.

21 reaktioner till “Ett snöigt Stockholm”

 1. Så härligt att sakna varandra man blir så glad då man ser dem och vad roligt att ni träffades och sågs, en ny vän du hittat. Bra att tågresan gick bra

 2. Det är så härligt att få möjlighet att sakna varandra lite ibland. Mysigt att han mötte upp dig på stationen 🙂 Oj, så mycket snö ni fått! Här har vi ingen snö alls.

  1. Ja det var så fint av honom. Vi bor ju 40 min ifrån centralstationen, så vsr alla bussar inställda pga vädret .. så jag var väldigt tacksam☺

 3. Åh underbart att ni fick möjligheten att få sakna varandra lite, sånt är alltid lite mysigt speciellt när man ses igen. Vad härligt att du träffade fina Marica, hon verkar vara en genomgo tjej 🙂

  1. Jag tycker att det är viktigt att vara i från varandra ibland så man kan sakna varandra☺ Åh ja Marica är en fantastisk tjej

 4. Den här helgen har verkligen gått i snöns tecken!😆
  Det är alltid roligt att åka bort och ha det trevligt tillsammans med en vän!😊 Men så är det lika härligt att komma hem igen till den man har därhemma!😊

 5. Ja det har kommit så mycket snö så det både räcker och blir över tycker jag, men vi har fått en riktig vinter nu 🙂 Ja det sägs ju, borta bra men hemma bäst 🙂

Kommentera