Brutal träningsvärk

Alltså jag har sådan sinnessjuk träningsvärk, jag önskar att det berodde på att jag varit duktig och varit på gymmet. Men det har jag inte😂Det beror på att vi fastnade med bilen igår när vi varit hos läkaren. Det fanns inga parkeringsplatser så Micke körde in på en liten plätt där det var o plogat, han tänkte att vi har ju fyrhjulsdrift så det här fixar vi. Det gjorde vi inte så jag fick stå och putta på en nästintill orubbad bil. Vi kämpade på själva från kvart över 11 till 12, sen ringde vi på förstärkning.

Mickes mamma och bror kom och hjälpte oss, de tog med sig en spade så vi kunde skotta runt om. Det hjälpte inte särkilt mycket så det slutade med att Helen och Alex fick sätta sig i bakluckan och gunga fram och tillbaks😂Efter en stund kom vi äntligen loss och då vart de glädje skrik från min sida. Vi lämnade Vallentuna klockan 13.00 så vi hade ju hållt på en stund. På vägen hem så stannade vi på wooken och bjöd våra räddare i nöden på lunch.  Jag tror att Micke lärt sig nu att hans bil inte är en superbil😉

Idag har jag städat lite och fått iordning här hemma, så skönt att ha det gjort☺ Vad som händer mer idag vet jag inte. Väntar på att Micke ska komma gem från jobbet så vi kan äta lite mat.

Vad gör ni idag?

20 reaktioner till “Brutal träningsvärk”

  1. Men oj då, vilken otur hah 😂 förstår att du har värk i kroppen. Förlåt om jag ” skrattar ” men fick upp bilder i huvudet när jag läste din text haha!

  2. Haha oj det är så lätt hänt! Vilken tur att era hjältar kom och räddade er i sista sekund och att ni fick en god matbit i magen var ju också ett plus 😉

  3. Vilken tur att de kom till undsättning och kunde hjälpa er loss till slut, det är så jobbigt när man kör i detta väglaget, man vet inte om man kommer loss eller inte. Haha.. Tur ni slapp stå där så länge!

  4. Fy, jag fastnade också i måndagskväll, men sån tur var så hände det hemma så mannen fick hjälpa mig att skotta runt bilen och jag fick typ gunga fram den medans jag skulle gasa på ett särskilt sätt och han buttade, tillslut fick in den på gården, men då fastnade den igen. Nya tag tills den kom loss och sen har det funkat bra med att ta sig in och ut 👍
    Skönt att ni kom loss 👍

  5. Åh fy, tur att ni kom loss till slut och att det inte behövde gå så långt som att ringa efter bärgningshjälp eller något hehe.
    Tur att kroppen inte bryr sig om du varit på gymmet eller puttat på bil, tydligen fick du ju ett rejält träningspass 😀

Kommentera