MĂ€sterkockar😉

Vilken jÀkla vecka det har varit, det Àr först idag jag har kunnat koppla av lite. Hela veckan har varit fyllt av lÀkarbesök av olika slag och det kommer att bli samma nÀsta vecka. SÄ idag passade jag pÄ att laga en riktigt god middag sÄ jag och Micke kunde njuta ordentligt, ligger i vÀrldens mat koma nu men det Àr det vÀrt!

Jag slĂ€ngde ihop sötpotatis,potatis,morötter och rödlök och kastade in i ugnen, till det serverades det rostas som Micke fick seka dĂ„ jag inte Ă€r sĂ„ duktig pĂ„ nötkött. Vi hade sallad, vitlöksbröd och bearnaisesĂ„s till. SĂ„ otroligt gott var det och jag ksn strĂ€cka mig sĂ„ lĂ„ngt att kalla oss mĂ€sterkockar😉

Imorgon Àr tanken att jag ska komma ut pÄ en promenad, mÄste verkligen ta tag i det ordentligt nu kÀnner jag.

Vad har ni för er i helgen?

11 reaktioner till “MĂ€sterkockar😉”

  1. ja det ser ju jÀttegott ut =) nÄgot jag mÄste göra nÄgon dag =) vi slappar mest denna helg men 4 Äringen va pÄ fotbollskul idag men sen hÀnder det inte mycket

  2. Jag hÀnger i SmÄlÀndska skogen, har varit o bastat vid sjön för att snart Àta finmiddag som mannen gjort av en viltbit ur mammas kylskÄp. En avslappnat kvÀll!

  3. Men mums! Ser verkligen gott ut. Idag har jag dömt fotboll, grymt kul att vara igĂ„ng igen och imorgon ska jag förbereda mat och testa ett nytt pass pĂ„ gymmet. Det ska bli kul! 🙂

  4. Det lÄter verkligen supergott! Klart att ni ska kalla er för mÀsterkockar. Idag har vi firat mormors 75-Ärsdag och imorgon stÄr det jobb pÄ schemat.

  5. Rostade grönsaker i ugn Àr sÄ gott. Potatis i ugn har blivit en favo i min potatis familj om man kan sÀga sÄ nÀr alla Àr tokiga i just potatis i alla de former.

Kommentera