Känner mig så jäkla naken!

Vilket underbart väder det är ute, jag fick riktiga vårkänslor när jag var ute på min promenad. Det är så skönt att se snön som smälter bort och höra fåglarna som kvittrar. Det är inte direkt någon hemlighet att jag älskar naturen eller hur? Jag har inte vandrat i skogen på väldigt länge pga all snö men jag passade på att gå in i skogen idag. Jisses vad det är mkt träd som föll vid stormen alfrida, träd låg överallt som ingen har tagit hand om. Det kändes sorgligt på något vis då jag ser liv i allt.

En annan sak som känns ganska jobbigt är att jag tappat bort min förlovningsring.. Den måste ha åkt av mitt finger någon gång i natt. Har letat överallt men inte hittat den. Jag är ganska säker på att den kommer fram förr eller senare. Har tappat bort den en gång tidigare men hittade den ganska snabbt då. Kommer den inte fram så får jag helt enkelt köpa mig en ny, men jag hoppas det inte blir så! Känner mig så jävla naken.

dav

Vad hittar ni på idag?

11 reaktioner till “Känner mig så jäkla naken!”

  1. Tänk på att fallna träd blir bostäder för små insekter samt ger näring till jorden när de börjar förmultna, så nog finns det liv i och nytta med dem 🙂
    Ringen kommer nog fram snart ska du se <3

  2. Ohh nej, hoppas att du hitar din ring. Jag har tappat bort min och var utan i flera månader, det kändes jättefel. Skaffade mig då en ny som påminde väldigt om den vi hade och som BQ har på sig, men då hittade jag min, men då var denna den nya i så mycket bättre skick så därför behåller jag den på

  3. Hoppas att du hittat ringen! Känner mig också naken utan min vigselring. Brukar passa på att lämna in den för rengöring & polering när vi åker på semester för att jag inte kan vara utan den en vecka annars. På badsemester har jag den ändå bara på mig om kvällarna.

    Btw, vilken bra idé att ha utvecklingssamtal med sig själv!

Kommentera