Din röst är kraftfull❤

Varje dag du vaknar så skriver du en ny sida i din livshistoria, ser du till att sidan räknas? Du har kraften att göra det till en bra dag, eller till en dag så du undrar hur du ska göra den bra. Ibland är det svårt och allt faller ihop hur mycket du än kämpar, men du måste lova mig att inte sudda ut sidan, texten räknas, dina andetag räknas och dina känslor räknas DU räknas. Försök förstå din röst och vad du kan göra med den, hur kraftfull den faktiskt är. Tänker du illa om dig själv? Dina onda tankar om dig själv, skulle du använda dem mot din bästa vän? ”Jag duger inte” skulle du kunna säga så om din bästa vän? ”Du duger inte”? Försök vakna med en positiv tanke varje dag, kliv inte upp förens du tänkt en positiv tanke. Den tanken är starten på den nyskrivna sidan av din livshistoria. ❤

25 reaktioner till “Din röst är kraftfull❤”

  1. Väldigt fint, klokt och tänkvärt inlägg du delar med dig av! Något så enkelt kan bli så svårt, konstigt det där. Jag övar på det, att tänka positivt varje dag för jag har lätt att halka in på negativa tankar lite för ofta ibland 🙂

  2. Så fint och peppande!! Det första jag gör på morgonen är att ta sig till spegeln och LE, att börja dagen glad och positiv är de bästa man kan göra

Kommentera