Möte på psykiatrin!

Jag nämnde tidigare att det har varit mycket besök på olika vårdcentraler och akuten förra veckan. Jag har verkligen försökt vila upp mig under helgen då det kommer vara samma denna vecka. Inte lika mkt besök men ändå tillräckligt känner jag.

Idag så ska jag åka till psykiatrin för att prata lite med min läkare samt sköterska. Det var ett tag sedan jag träffade dem nu. Jag tänker ta upp min medicinering, att jag tycker den inte riktigt funkar som den skall. Vi lär prata om min ständige följeslagare ångest också. Den har varit riktigt påtaglig den senaste veckan, hanterbar fram tills i torsdags kväll. Jag är ju så van nu så jag kan hantera det mesta, känns inte särskilt bra att vara van. Mycket tankar och funderingar kring det där. Sen behöver jag ett nytt sjukintyg så får vi se vad som händer.

På torsdag är det ännu mer provtagningar på vårdcentralen och jag hoppas att detta är sista vändan så jag får lite ro i kroppen❤

Jag har inte hittat min förlovningsring ännu, jag blir tokig. Avskyr att känna mig naken🙈

Vad hittar ni på idag?

7 reaktioner till “Möte på psykiatrin!”

  1. Vad sa de om din medicinering, får du någonting annat, eller öka dosen kanske? Jag förstår att det är tröttsamt och ångestfyllt med alla dessa besök på vårdcentral och psykiatrin men bra att du går dit, finaste vän!

Kommentera