Dagens lunch❤

Jag har glada nyheter, äntligen har vi hittat min förlovningsring😍 Det tog vara sisådär en vecka och den låg under sängen. Jag har alltså lyckats ta av den när jag sovit och bara lagt den på madrassen och så har den trillat ner. Äntligen känner jag mig hel igen.

Idag så gjorde jag en riktigt god lunch som jag faktiskt skulle kalla diabetes vänlig. Det är faktiskt lite kul att laga mat nu igen. Tror det är för jag får testa på så mycket nya recept. Detta kom jag på igår kväll att jag skulle göra, gick inte efter något recept utan höftade med allt. Men ni ska givetvis få veta hur jag gjorde så kanske ni kan testa ni med?

Det här behöver du:

Vitkål
Zucchini
Lök
Vitlök
Kassler
Cayennepeppar
Örtsalt
Peppar
Paprikapulver
Kött och grillkrydda
Smör att steka i

Såhär gör du:
Hacka vitkål, lök, vitlök och kassler
Börja med att bryna vitkål, lök och vitlöken.
När du ser att allt mjuknat och fått lite färg så tar du till kryddorna efter egen smak. Häll över kasslern och låt det få färg.

Färdigt att servera smaklig spis❤

14 reaktioner till “Dagens lunch❤”

  1. Oh vilken tur då, och tur ni inte dammsugat upp den då =D, jag dammsuger iogs ganska ofta så hade nog dammsugit upp den innnan jag märkt det

  2. Oh vilken tur då, och tur ni inte dammsugat upp den då =D, jag dammsuger iogs ganska ofta så hade nog dammsugit upp den innnan jag märkt det

  3. Gah vilken tur att den inte hamnade i dammsugaren! Här hemma så låter dammsugaren plötsligt konstigt och när jag stänger av för att kolla så hittar jag diverse leksaker eller kläder av olika slag där.
    Jag skyller alltid på barnen och suckar men mellan dig och mig så är jag nog ofta minst lika skyldig själv till att saker försvinner när jag dammsuger under soffan eller sängarna..

  4. Men vilken tur att du hittade ringen! Förstår att det var jobbigt att den var borta. Den där maten låter riktigt god, något liknande vill jag göra med. Nu när jag kör keto blir det väldigt mycket vitkål.

  5. Vilken tur att du hann hitta ringen innan dammsugaren åt upp den.Själv försvann min ring för några antal år sedan när jag kläppte gräsmattan 🤣 Att testa på nya recept lockar ännu mer till att ställa dig i köket

Kommentera