Månads lista❤

Nu är jag sådär sent ute med månads listan igen. Här kommer den några dagar sent😉

Månadens färg:
Jag har burit mycket svart och grått .

Månadens favorithändelse:

Vi har inte gjort särskilt mycket roligt den senaste tiden faktiskt. Men vi var och åt på resturang för ett par veckor sedan. En lokal restaurang som hållt stängt i flera år men har öppnat igen. Personalen kände igen oss vilket var trevligt☺ Maten var riktigt god. Sen var jag ju faktiskt och hälsade på min underbara vän Marica i början av månaden också. Vilket var helt jäkla fantastiskt❤

Månadens låt:
Peace is free ~ Blackstone cherry

Månadens middag:
Det blir nog plankan vi åt på resturangen

Månadens bästa inköp:

Köpte en superfin dop present till mitt kusin barn, kan tyvärr inte visa upp den då den är inslagen😉

Månadens bästa beslut:
Jag har faktiskt inte behövt ta några nämnvärda beslut den senaste tiden☺
Månadens upptäckt:

Månadens bottennapp:

Helt klart att jag fick diagnosen diabetes. Känns jävligt tungt faktiskt. Det har nog inte rikligt sjunkit in ännu.

Månadens projekt:
Att ta kontroll över blodsockret

Månadens längtan:

Nu vill jag minsann ha sol och värme

9 reaktioner till “Månads lista❤”

  1. Vad ledsen jag blir av att få läsa att du har drabbas av diabetes.Förstår att det måste kännas extra tufft för dig nu i början.Vad roligt att personalen kände igen er från restaurangen som har öppnat igen.

  2. Doppresenter är ju lite speciellt att köpa man vill ju att de ska vara ett minne. vi köpte ofta gungor som en man handmålade som vi ville till dopbarnet De var mkt populära

  3. Doppresenter är alltid speciellt då man köper och lite extra svårt, det ör ju i rgel sådant som man sedan ska sätta i sitt egna barns rum sedan eller så

  4. Ibland är det bra att få diagnosen. Nu vet du vilka förutsättningar du har och kan göra något åt det. Får en känsla av att det är lättare att leva med idag än för typ 30 år sen.

  5. Jag förstår att diabetesen var en tung diagnos att få, men jag tror att ändring på kost, promenader osv kan göra mycket till att sänka långtidssockret. Oftast brukar maten vara en stor bov i allt detta.

Kommentera