Jag är så tacksam ❤️

Jag måste verkligen ha världens bästa sambo som kommer hem efter jobbet och fixar en riktigt god middag. Han hade köpt med sig ryggbiff, potatis sallad och coleslaw. Jag slängde ihop lite grönsaker till också, samtidigt så hade Micke fixat levande ljus vid matbordet, så det vart en romantisk middag såhär en torsdags kväll ❤️

Är så otroligt tacksam för min älskade sambo, jag vet helt ärligt inte vart jag hade varit utan honom.

Kärlek är så otroligt fantastiskt ❤️

10 reaktioner till “Jag är så tacksam ❤️”

  1. Så underbart av honom att fixa detta till er och lyxa till det lite extra en torsdagskväll.Tänk att en sån enkel grej kan göra en extra glad och lycklig.

  2. Tänk vad fint att du uppskattar hans agerande. Det finns så många människor där ute som tar allt som dens partner gör för givet. Jag är glad för din skull att du fick det så fint fixat!

Kommentera