Slöseri med tid!

Nu har jag varit borta onödigt länge ifrån bloggen igen. Jag har inte haft någon ork eller lust att skriva den senaste tiden, men nu ska jag försöka ta mig tillbaks är tanken. Hur mår ni? Jag mår faktiskt rätt hyfsat. Det har varit en sådan stor omställning sedan jag fick min diabetes, men jag börjar sakta men säkert få kontroll över det hela.

I förrgår så var jag hos dietisten och helt ärligt så var det slöseri med tid, hon märkte ganska snabbt att jag faktiskt har koll på vad jag stoppar i mig och att jag rör på mig en hel del. Men jag skulle ringa om jag behövde mer stöd osv.

Jag har förövrigt gått och skaffat mig en ny telefon, huawei 20 pro. Jag är riktigt nöjd med den. Har inte hunnit testa kameran så mycket, men jag har ju tid på mig så att säga 🙂

fbtmdn

Vad har ni gjort i veckan?

2 reaktioner till “Slöseri med tid!”

Kommentera