Utvecklingssamtal med mig själv ~ Vad gör mig lycklig?

Jaha hörrni nu är det återigen dags för ett utvecklingssamtal med mig själv, ni vet ju vid det här laget att jag älskar att rannsaka mig själv. Dagens fråga är:

Vad gör mig lycklig?

Ååh det är så otroligt mycket faktiskt men något som aldrig slår fel är en promenad en härlig vårdag ute i naturen. Att lyssna till fåglarnas vår sång och att känna doften från träden är fantastiskt tycker jag. Det riktigt pirrar I kroppen när jag tänker på det och jag längtar verkligen tills jag får vårkänslor. Något annat som kan göra mig riktigt lycklig är att stå i ett publikhav och se ett riktigt bra band live, det ska gärna vara lite rock n roll det ger mig rejält med endorfiner. Vänner och familj gör mig givetvis också väldigt lycklig, speciellt om det går bra för dem och de mår bra. Sen kom jag faktiskt på en ytterligare sak.. Om jag går på stan och ser ett kärlekspar och det lyser om dem, åh vad det gör mig lycklig. Apropå kärlek, Micke gör mig riktigt jävla lycklig ❤️

Såhär svarade jag på frågan i somras:

Oj det finns så otroligt mycket som gör mig lycklig. Väldigt mycket matriella ting men dem ska inte nämnas. Det som gör mig lycklig är min sambo, familj och mina vänner. Har man vänner som gör en olycklig så är det läge att rensa bort dem som ogräs. Något annat som gör mig lycklig är faktiskt andras framgångar, jag tycker att det är så kul att se när det går bra för någon. Sen har vi en sak till som är ganska självklar! Musik gör mig otroligt lycklig och har alltid gjort.

Vad gör dig lycklig?

7 reaktioner till “Utvecklingssamtal med mig själv ~ Vad gör mig lycklig?”

  1. Det är så härligt att läsa att det är så ”simpla” saker som gör dig lycklig. Jag menar, att fåglarnas kvitter och en fin promenad kan påverka så mycket, det är ju underbart =)

  2. Så himla underbart att få läsa att så mycket gör dig lycklig, tänk att så små saker kan göra en lycklig. Saker som gör mig lycklig är naturen, solen, min sambo, Youtube och bloggen 🙂

  3. Jag tycker verkligen om dessa inlägg där du själv begrundar dina känslor och tankar och jämför dom med hur de har varit tidigare. Jag tror att det är jättenyttigt och att fler borde försöka sig på det.

Kommentera