Har svårt att acceptera vissa saker!

Hej på er!

Jag har precis kommit hem ifrån Danderyds sjukhus, känner mig helt slut som artist. Jag visade stolt upp mina värden då jag tycker att de förbättrats en hel del.. Tyvärr var dem inte tillräckligt bra så jag ska öka Insulin så får vi se hur det går. Jag vet att detta är bra för mig och att jag får den hjälp som behövs, men jag kan inte hjälpa att jag känner mig lite nedslagen. Kan inte min kropp bara fungera som den ska? Tids nog så gör den nog det, tar nog bara ett par veckor till. Jag var nog lite otrevlig mot läkarna idag, vill skylla på att jag var hungrig 😂 Men dom försöker ju bara hjälpa mig, sen att jag har svårt att acceptera vissa saker är ju en helt annan sak😉

Imorgon ska jag bara vara hemma och städa, samt skriva lite texter till bloggen. Ska bli så skönt då jag ska till Sophiahenmet på torsdag för en ögonbottens fotografering. Ingen rast och ingen vila här inte.

Hur har eran dag varit?

13 reaktioner till “Har svårt att acceptera vissa saker!”

  1. Du, man får bli frustrerad. Dom är nog vana vid det ska du se. Diabetes är inte roligt men det blir ju ännu värre om det inte blir rätt.
    Försök hålla ut lite till så hittar ni nog rätt dosering och livet kan kännas lite lättare igen.

  2. Är så jobbigt när kroppen inte fungerar som den ska, vad är de du är sjuk i fina du? Har också varit vresig mot sjukhuspersonal tyvärr men de har nog stor förståelse & vet att man inte menar illa mot dom utan snarare är trött på situationen🌷

Kommentera