Vaknade med tårar i ögonen

I morse så vaknade jag med tårar i ögonen, har haft en natt fylld med mardrömmar. Det var så sjukt verkligt och det tog en stund innan jag insåg att det bara var en massa drömmar. Tog mig en timme att kliva upp ur sängen och få i mig frukosten, jag var så himla skakis. Men nu när det gått ett par timmar så känner jag mig hyfsat lugn.

Jag hade en massa saker inplanerat idag, såsom att städa, vika tvätt, förbereda en del texter till bloggen. Allt jag orkat göra är att städa skafferiet, vikt tvätt och ställt en gryta på spisen. Ja jag älskar köttgryta och det smakar alltid bäst efter ett gäng timmar på spisen 🙂 Tänkte servera det med potatis och lite grönsaker.

Ska försöka mig på städningen antingen lite senare eller imorgon bitti innan jag åker iväg till sjukhuset för ögonbottens fotografering. Jag ska till Sophiahenmet och jag vet inte riktigt vart det ligger, jag blir ju så stressad av det här. Men det ska nog ordna till sig tror jag 🙂

Har ni erfarenhet av ögonbottens fotografering? Gör det ont?

19 reaktioner till “Vaknade med tårar i ögonen”

  1. Usch att ha såna där mardrömmar som känns så pass verkliga att man blir ledsen är hemskt. Förstår verkligen att du känner stress över det, hoppas verkligen det går bra där 🙂 <3

  2. Det är så läskigt med mardrömmar och så rädd man kan va när man vaknar upp :/ Vi åt med köttgryta idag men här blev det ris till 🙂

  3. Det är verkligen så obehagligt med sådana drömmar. Det hände mig också häromnatten.

    Ögonbottenfotografering har jag aldrig hört talas om. Vad är det för något?

  4. Ja usch det e läskigt med mardrömmar . Imorse när jag somnade om så drömde jag att McDonalds låt jätte nätte nära mig o jag inte vetat om det 😂 då var man på en annan plats såklart än där man bor . Haha wierd dröm .

  5. Det här är helt irrelevant egentligen för inlägget men jag tänkte på dig idag. Jag var på en föreläsning om MBSR ( som står för mindfullness based stress reduction). Den som höll i föreläsningen nämnde att forskning hade visat på bla mer lätthanterlig diabetes.

    Skönt att det gick bra idag, du ska veta att sen jag blev utmattad får jag ofta be andra läsa åt mig då synen blivit så nedsatt. Du har helt rätt i att man känner sig rätt gammal då!

Kommentera