Ville klappa till dem med soppkvasten

I natt så fick jag sova utan mardrömmar, så otroligt skönt. Istället vaknade jag utav bygg arbetarna som håller på att fixa en damm på ängen utanför vårat hus. De som känner mig väl vet att mitt morgonhumör inte är att leka med.. Jag ville gå ut och klappa till dem med soppkvasten 😂. Vilken vacker syn det hade varit eller hur?

Idag så åkte jag iväg till Sophiahenmet för att göra en ögonbottenfotografering. Det var riktigt lätt att hitta och jag var en timme för tidig till och med. Men det gjorde inte så mycket för jag fick komma in direkt och ta dropparna, hon sa att de kunde svida lite men det var ingenting jag märkte av faktiskt. Själva fotograferingen gick bra på ena ögat, pupillen i högra ögat ville inte vidga sig så vi fick ha i mer droppar men det ordnade till sig fint.

Jag hade lite svårt att se efteråt så när jag skulle beställa en korv på grillen i närheten av stationen så hjälpte en ung kille mig med att läsa menyn, 🤣. Kände mig så jävla gammal haha. Sen hade jag problem med att slå min kod till visa kortet. Så jag fick känna mig fram helt enkelt haha.

Nu är jag iallafall hemkommen och ska snart äta middag, det blir rester från igår.

Har ni haft en bra dag?

8 reaktioner till “Ville klappa till dem med soppkvasten”

  1. Vad skönt att du slapp mörddrömmarna natten till idag.Hoppas att du slipper dom resten av ditt liv.Haha låter som man ska hålla sig borta från dig på morgonen.Tur att du kunde låta bli att gå ut för att smälla till dom med soppkvasten

  2. Haha, känner igen det där med att vilja klubba ner byggarbetarna. Det är inte många år sedan de grävde ner fiber här och det var ett jävla liv från morgon till kväll. Vilken terror 😉

  3. Skönt och slippa mardrömmar 🙂 Haha ja det hade varit en syn, såg det framför mig!

    Skönt ögonbottenfotograferingen gick bra. Men lite läskigt när man inte ser så bra sen, hur påverkad man blir av inte kunna läsa meny, slå pinkod.

  4. Åh gumman vad jag är stolt över dig att du inte slog till dem stackars människorna som bara gör sitt jobb 😂😂❤️ åh att du hittade var grymt bra jobbat 😇❤️

Kommentera