Äntligen kan jag andas

Äntligen så kan jag andas ut lite känner jag. I flera dagar i rad har jag sprungit på möten inom vården och igår var det de sista mötet.. Eller ja inte sista men nu dröjer det iallafall tills den 5e april innan jag behöver infinna mig på sjukhuset eller psykiatrin. Den 5e så ska jag lämna blodprov på Danderyds sjukhus, de ska kolla mitt långtids socker då. Vilket menas med att de ska se hur blodsockret legat under en längre tid. Det blir nog hur bra som helst.

I början av veckan så var jag på psykiatrin och pratade av mig. Jag har haft svårt att hantera min ångest den senaste tiden. Allt har känts så hopplöst och trots att jag inte är ensam så har jag aldrig känt mig mer ensam och övergiven. Jag tror att det har att göra med att allt har varit så stressigt, samt att jag nyligen blev diagnoserad med Diabetes. Sjukdomen gör mig absolut inte unik på något vis, men den gör mig ledsen. Snart kommer jag ha bättre kontroll över allt. Tycker iof att jag har fått kontroll nu med rätt mängd Insulin och bättre kost. Förhoppningsvis så slipper jag sprutorna någon gång i livet.

Idag så var jag och Helen iväg och storhandlade, vi åkte rätt tidigt så vi var hemma till lunch. Så himla skönt då det inte alls var mycket folk i butikerna. Sen blir jag väldigt lycklig över ett fyllt kylskåp 😏

Hur mår ni? Har ni haft en bra dag?

8 reaktioner till “Äntligen kan jag andas”

  1. Älskade hjärtat du är så värd att få andas och bara få vara efter allt som har hänt dig nu på senare tid. Jag förstår va du menar att man känner sig ledsen för diabetesen men gumman de kommer gå över men aldrig helt då jag trots allt har haft den i 16 år så kan ja känna ledsamhet ändå. 💕 jag finns här vet vad du går igenom älskar dig livet ut 💕

  2. Kan förstå du haft lite mer ångest sedan du fick veta du fick diabetes. Det ger ju nya perspektiv, livet ändras och man behöver förändra och gör ändra saker.

  3. Skönt att du kan ta det lite lugnt nu och andas. Ja att handla när det är mindre med folk är så mycket bättre än att trängas med folk 🙂

  4. Även om du inte är den första som drabbas av diabetes, så är det första gången den drabbar dig. Det är klart att det är en omställning som tar på energin och skapar obalans i både kropp och sinne. Jag tycker inte alls att det är konstigt att du inte känner dig tipp topp och tänker att det faktiskt kan få lov att vara så tills du hittat rätt. Ibland känns det lite bättre av att tillåta sig själv att inte tycka att allting är bra hela tiden.

  5. Förstår att det tar ett tag att vänja sig vid diagnosen, men med tiden kommer du ha lättare för allt. Det tog mig en massa år att acceptera min värk, men med tiden så inser man att detta är ens liv. Jag håller tummar och tår att du slipper sprutorna framöver och kan leva på bara tabletter ❤❤ Det här fixar du ❤❤

Kommentera