Nu har jag att göra 😉

Hej pÄ er.

Idag har det varit full rulle igen men jag har sluppit lĂ€karbesök sĂ„ jag Ă€r riktigt nöjd. I morse efter frukost sĂ„ startade jag tvĂ€ttmaskinen och stĂ€dade, det var otroligt stökigt🙄. Skönt att ha stĂ€dningen gjord tycker jag. Jag och grannen bestĂ€mde oss för att Ă„ka ivĂ€g till rimbo och handla dĂ„ vi givetvis glömde en hel del nĂ€r vi var ivĂ€g igĂ„r, det Ă€r lite standard. Vi passade pĂ„ att gĂ„ in pĂ„ biblioteket dĂ„ vi Ă€r ena riktiga bokmalar, eller ja jag Ă€r det stundvis och nu Ă€r jag inne i en sĂ„dan period. Det Ă€r sĂ„ skönt att lĂ€sa en bok och kliva in i en annan vĂ€rld en stund. LĂ€ser ni böcker? Vilken changer Ă€r er favorit? Jag har flera stycken: Romaner, Fantasy och biografier. GĂ€rna rock biografier dĂ„ jag Ă€lskar rock 🙂

Men idag vart det en jÀkla massa romaner sÄ nu har jag att göra i ett bra tag. Det ska bli spÀnnande att lÀsa dessa Àven om jag tror att jag faktiskt lÀst minst tvÄ av dem redan.

De sĂ„lde tyg vĂ€skor pĂ„ biblioteket sĂ„ jag passade pĂ„ att köpa en, tĂ€nkte att de kommer bli min biblioteks vĂ€ska 😉.

Jag lÄnar alltid sÄ mÄnga böcker Ät gÄngen sÄ dÄ kan jag lÀgga allt i den. Vekar som att den Àr av bra kvalitet och hÄller lÀnge. Sen Àlskar jag citatet pÄ den dÄ det stÀmmer sÄ bra.

Kommer verkligen trivas med vĂ€skan. ❀

7 reaktioner till “Nu har jag att göra 😉”

  1. Jag Àr en periodare med att lÀsa romaner men lyssnar nÀstan varje dag en stund pÄ ljudbok. DÀremot blÀddrar jag mera i fakta böcker och tips böcker. tygkassen var superfin med bra citat pÄ.

  2. Jag har alltid Àlskat att lÀsa, men har kommit av mig helt och hÄllet senaste Ären. Jag kommer liksom inte till ro, men kan verkligen sakna det dÀr med att verkligen slukas av en bra bok.

  3. Jag Ă€lskar eg att lĂ€sa men den senaste tiden har jag inte alls lĂ€st mycket. Gissar att det Ă€r skĂ€rmarna som tar mer tid och jag har eg bestĂ€mt mig för att inte ligga i sĂ€ngen och kolla pĂ„ iphonen eller ipaden.. Gillar bĂ„de romaner, typ chicklits och deckare. Gillar tex Denise Rudbergs Elegant crime som innehĂ„ller lite av bĂ„da delarna 🙂

  4. Jag vet vilken bokslukare du Ă€r min Ă€lskade hjĂ€rtis! Och det Ă€r ju tur att biblioteket finns dĂ„ eller vad sĂ€ger du? Jag kan tycka om att lĂ€sa dĂ„ och dĂ„ ❀

  5. jag gllar att lÀsa blandade changer lÀttlÀsta böcker eller ungdomsböcker med stor text lÀser jag helst.

    har aldrig varit big fan av böcker

  6. Jag Àlskar ocksÄ att lÀsa dom vanliga heliga böckerna.LÀser blandade böcker och just nu lÀser jag en bok som min syster har gjort

Kommentera