Ett kärt återseende ❤️

Jag hade verkligen en helt fantastisk dag igår. Efter frukost så begav jag mig till Täby centrum för att träffa Lillan, Knutte och Viktor. Det var så längesen jag träffade dem så det var minst sagt ett kärt återseende. Kul att få träffa lillans bror Viktor också. Det vart nästan lite tårar när vi alla kramades.

Våran vänskap har haft riktiga toppar och dalar och nu har vi varit ifrån varandra i ett helt år. Vi har tagit oss igenom extremt tuffa och svåra saker på varsitt håll, men nu är det fantastiskt att vi tagit oss tillbaks till varandras liv så vi kan stötta varandra.


Det vart lunch på subway men jag fick tyvärr inte ens i mig en halv macka. Vet inte varför då det var riktigt gott, men har haft svårt med maten den senaste tiden. Blir mätt väldigt fort eller så tappar jag matlusten. Vi knatade runt lite i butiker en stund innan vi bestämde oss för att fika. Vi satte oss på espresso house och snackade skit och skrattade konstant. Det var så härligt att vara samlade igen efter lång tid.

Nu får det inte dröja lika länge innan vi ses igen💋6 reaktioner till “Ett kärt återseende ❤️”

  1. Täby är ett riktigt bra centrum faktiskt. Brukar fördriva tid när nr sonen spelat match mot dem.
    Härligt med vänskap som består och håller i vått och torrt.

  2. Men visst är det underbart att ha vänner som man vet alltid finns där även om man inte ses hela tiden. Dessa vänner ska man hålla hårt om. Vilken mysig dag ni verkar haft. Kram

  3. Ja du min älskling våran vänskap har verkligen gått igenom allt & ännu mer där till och vi står här än idag! Jag älskar dig och de va så kul att du fick träffa Viktor också ❤️

Kommentera