Dags för miljöombyte

Hej på er.

Det har ekat tomt här inne i ett par dagar och det har sin förklaring. Jag är dunder förkyld och har haft nästan 40 I feber. Nu har febern tackat för sig och jag är bara lite snuvig nu. . Hela veckan har gått ut på att må lite bättre då vi är bortbjudna till min kusin imorgon, jag ser väldigt mycket fram emot det. Vi fick en förfrågan om att vara husvakter medan de är bortresta under två veckor nu i april, självklart tackade vi ja. Så från den 9e är vi Tyresö bor i iaf 14 dagar🙂 Ska bli trevligt med lite miljöombyte för en stund.

Jag har precis ätit frukost och ska snart bege mig 4ill Danderyds sjukhus för att lämna blodprov. De ska se över mitt HBA1C vilket är långtids sockret. Se om det förbättrats sen sist osv. Jag har en rätt bra känsla över det faktiskt. Har ju sett en enorm skillnad på mätaren och så känns det i kroppen. Efter det ska jag handla lite för att sen åka hem och vila lite så jag är pigg och alert imorgon.

Hur mår ni? Hänt något roligt på sista tiden?

10 reaktioner till “Dags för miljöombyte”

  1. Vad jobbigt att vara sjuk, skönt du är på bättringsvägen iaf. Åh det är verkligen skönt med lite miljöombyte ibland så förstår att du längtar till det 🙂

  2. Riktigt jobbigt att vara sjuk, kan förstå att 40 graders feber inte är så himla roligt ju! Tur att den har tackat för sig och stuckit iväg 🙂

Kommentera