Pirrar i kroppen

Godkväll mina vänner.

Den här helgen har bara svishat förbi känner jag. I fredags så var vi hos min kusin och åt lite middag. Jag nämnde ju att vi ska vara hus vakter means de är bortresta.. Så vi fick veta alla praktiska saker så vi inte gör bort oss under vår tid i deras vackra hem. Vi kom dit vid 18.00 och åkte hem vid 21.30, vi hade verkligen trevligt.
Igår var vi bara hemma och slappade vilket var riktigt skönt faktiskt, samma grej idag. Är inte helt frisk ännu så orken är inte som den brukar.

Är väldigt pirrig i magen just nu så jag ska göra något väldigt spännande imorgon. Vill så gärna berätta för er, men jag måste tyvärr vänta tills imorgon eftermiddag. Spännande va? Hoppas ni är lika taggade som jag på min lilla nyhet.

Hur har eran helg varit?

6 reaktioner till “Pirrar i kroppen”

  1. Först måste jag kommentera bilden, så himla mycket kärlek den rymmer. Så fint att få se. Det låter som att du haft en riktigt bra helg. Jag blir vansinnigt nyfiken på vad du ska göra imorgon, du får berätta imorgon em om du vill. 🙂

  2. Så fin bild på er, så kärleksfull och så fort helgen swischar fram ja, man bara häpnas att det nu redan är snart dags att lägga sig för att gå jobba imorrn

Kommentera