Pokalhuset

Detta inlägg är i samarbete med pokalhuset.se

Våran familj är och har alltid varit en riktig fotbolls familj. Jag spelade när jag var 7 fram tills jag va 12, brorsan spelade i ett par år men den som fortsatt sedan barnsben är min syster. Det bästa som finns är att se henne spela tycker jag, det är alltid sådan glädje på planen. Det har blivit många vinster i och förluster genom åren. När vi var små och delade rum så blev jag alltid så arg för mina saker fick inte plats på hyllorna, de var nämligen fyllda med min systers pokaler och medaljer. Samtidigt så var jag ju givetvis stolt över henne i och hennes prestationer på planen. Det var mycket matchens lirare troféer bland annat. Jag vet helt ärligt inte om hon har allt kvar någonstans, nu står hennes finaste priser i ett veteinskåp i hennes vardagsrum.

Jag minns ett år då hon hade slitit riktigt hårt under en inomhus turnering och gjort riktigt bra ifrån sig. Jag satt där på läktaren och var så stolt över att de kom 1a i turneringen, hade givetvis ingen aning vad som skulle hända. När de annonserade turneringens lirare så trodde jag att jag skulle spricka av stolthet. Min fina syster tog hem den trofen och det var så välförtjänt.  Det händer fortfarande att hon får en sådan fin utmärkelse.
Håller du eller dina barn på med någon sport?

Visste ni att inne hos pokalhuset så säljer de både troféer, pokaler och medaljer för olika ändamål. Har du ett företag som skall ha femkamp eller liknande och behöver priser? Det hittar ni inne hos pokalhuset. 🙂

En kommentar till “Pokalhuset”

  1. Verkligen superbra ju med ett ställe som man som privatkund kan köpa pokaler på! Om jag någon gång behöver en ska jag kika in hos dom 😃 Tack för tips!

Kommentera