Vi har köpt barnvagn 😍

Nu har vi varit ute på Tyresö sedan i tisdags eftermiddag, vi har varit hus vakter. Men idag är det dags att åka hem till landsbygden igen. Ska faktiskt bli skönt att komma hem även om vi trivts riktigt bra här. Det har onekligen varit skönt med lite miljöombyte men som sagt så blir det hemfärd idag. Men innan vi åker hem så kommer Marica och Kjell över på en liten fika nu när de ändå är i Stockholms trakten. Ska bli riktigt trevligt.

Igår så var vi och kollade på barnvagnar i ett showroom I Årsta. Det var så mysigt att få känna och köra lite, vi hittade faktiskt en favorit där allt ingick så den köpte vi. Så himla fin är den och jag tror bebis vrålåk är en succé.

Jag har haft det väldigt kämpigt med mitt blodsocker de senaste dagarna. Det har antingen varit otroligt lågt eller otroligt högt, båda delarna har fått mig att må väldigt dåligt. När det är för lågt har jag varit snurrig och skakis. Känslan när det har varit högt är svårare att förklara men jag ska försöka. Kroppen har känts tung, jag har mått illa, varit irriterad och nedstämd. Jag hoppas att det blir mer stabilt nu i dagarna, annars får jag ringa till diabetes teamet på specialist mödravården 🙂

Vad har ni gjort i helgen?

Väldigt lågt. Det ska helst ligga på 4-8

20 reaktioner till “Vi har köpt barnvagn 😍”

  1. Oh vad fin vagn det var, det är så mysigt att kika och mysa och planera sådant. Ni valde en jättefin, Hoppas att du får kontroll på blocksockret

  2. Kul att ni hittade eran vagn, den ser jätte fin ut 🙂 jag har också problem med lågt blodsocker, inte alls kul.. hoppas du får ordning på ditt!

  3. Så fin vagn ni köpt gillar den bruna detaljerna. Jag var eller är kanske ff men inte i den utsträckningen som förr. Vi har tre barn och haft 17 vagnar genom de åren. Maken inte alls lycklig över alla dem. Varsin vagn till barnen har jag sparat i garaget bara för att.

Kommentera